NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Magazin de piese auto online - afacere sau nu pentru tine?

Magazin de piese auto online


Magazin de piese auto online? Merita?


Clar, da! De mai multe ori s-a intamplat sa am nevoie de cateva piese pentru masinuta mea, nu ceva critic sau scump, dar m-am trezit cu comanda gresita. Alta asteptare, alta zi.


Pentru cei din provincie, un magazin de piese auto online este clar o alternativa viabila. Pentru ca ai mai multe inconveniente pe reteaua clasica a magazinelor din micile orase de provincie. In primul rand, comisionul magazinului, care creste direct cu numarul de kilometri fata de un oras mare. Apoi, incurcaturile care se fac la comenzi, unh model de masina putand avea mai multe variante de piesa, in functie de editie. Lipsa de experienta a vanzatorului isi spune cuvantul rapid. Apoi … sunt mecanicii. Am prieteni mecanici care prefera sa iti spuna ce piesa sa aduci, si le platesti doar manopera. Situatie win-win.


Asa ca te pui pe net si cauti un magazin de piese auto online si faci comanda, care soseste, in general, a doua zi. Doar ca … Si in online-ul romanesc sunt fel si fel de magazine de piese auto online . Dintre toate, AutoHut.ro mi s-a parut destul de bine organizat. Mergi pe modelul tau de masina, cu toate variantele, apoi ai de ales sistemul la cer ai nevoie de piesa. De acolo, iti este afisata piesa, cu pretul si cu sigla producatorului langa. Desteapta rezolvare. In paranteza fie spus, am preferat bujii NGK in detrimentul altora, iar aceasta optiune a magazinului de piese online m-a ajutat sa nu comand altceva. Rezultatul a fost surprinzator in consumul de benzina. Dar asta este alta discutie.


Acest magazin de piese auto online mi se pare cel mai bine realizat, din punct de vedere al cumparatorului. Piese multe si variate, preturi mici, livrare rapida si gratuita la comenzi de piese de peste 400 de lei. Ah, si poti face comanda fara sa te inregistrezi.


Felicitari domnilor, ne sunteti de real ajutor, si asta o spun pentru ca nu imi este totuna nici pretul, nici comodiatea comenzii si nici rapiditatea livrarii pieselor. In definitiv, in secolul vitezei, masina ce te tine in viteza este importanta. Si la fel sunt piesele ca ii trebuie, in caz de mici sau mari defectiuni (este o masinarie, totusi, nu?).



Magazin de piese auto online - afacere sau nu pentru tine?

7 comentatori

Alex Friday, September 13, 2013 at 11:29:00 PM GMT+3

Depinde cat de prieten este mecanicul. Dupa cum ai descris tu varianta win-win..exista una si mai avantajoasa...si iti spun care (ca o am eu pusa in practica). Service-urile au parte de discount din partea magazinelor de piese, asa ca prietenul meu comanda piesa pe service si ma taxeaza doar cat a platit (bine..si manopera lui). Astfel, el are un client in plus, tu platesti mai putin si nici nu stai sa ai batai de cap referitoare la piesa necesara. Deci, asta e win-win :)

Vlad Caruseanu Wednesday, September 18, 2013 at 3:38:00 PM GMT+3

Dupa cum spunea si Alex, asa e, depinde pe cine cunosti. In acelasi timp, depinde si in ce orasel/comuna locuiesti si ce access are si mecanicul tau la piesele de schimb respective. Cu magazinul online de piese auto e cum e cu mecanicul, daca ai gasit unul bun, il pastrezi. Teoretic n-ar trebui sa fie probleme pe online pentru ca lucrurile nu prea sunt relative in domeniu, vorbim de elemente tehnice clar definite. Nu prea ar fi motiv sa te trezesti cu altceva in cutie. Dar nu se stie niciodata.

alina Saturday, September 21, 2013 at 11:27:00 AM GMT+3

este foarte important sa gasesti ceea ce ai nevoie, pentru ca ai nevoie ca cineva sa-ti aduca o comanda la timp si sa aiba destule modele pe stoc.

si asta pentru ca, asa ai ramas fara masina o perioada de timp, daca mai stai inca o saptamana sau doua dupa un magazin de piese auto, nu vei avea decat alte costuri suplimentare si disconfort: bani cheltuiti cu taxiurile care nu sunt tocmai ieftine, ingramadeala in mijloace de transport in comun, etc.

ovidiu Sunday, September 29, 2013 at 3:04:00 PM GMT+3

Merge dar cel mai important lucru este relatia cu depozitul, cu stocul. De aceasta relatie depinde totul

Andrei Friday, October 4, 2013 at 9:07:00 AM GMT+3

Un magazin online cu piese auto trebuie sa aiba un buget decent, care sa ii permita sa tina un depozit, macar cu cele mai solicitate piese. De asemenea, ar trebui sa poata cel putin sa intermedieze service-ul pentru piesele aflate in garantie.
Nu mai spun de costurile pe care le implica marketing-ul. It's a cruel world out there!

Andrw Tuesday, October 15, 2013 at 4:46:00 PM GMT+3

Eu zic ca este o afacere profitabila pentru cei ce detin astfel de firme, dar si o pacoste privind investitile necesare(publicitate pentru a te face cunoscut + un depozit de piese dupa cum a spus si Andrei)

Piese auto Thursday, November 14, 2013 at 4:14:00 PM GMT+2

cea mai profitabila afacere, insa trebuie sa ai si un buget considerabil pentru a incepe

Dofollow Blog