NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Când să cumpărăm un apartament?

            Tinerii care abia și-au întemeiat o familie și care sunt la început de drum în carieră au de făcut o cheltuială foarte mare. Aceasta se referă la achiziționarea unei locuințe în care să își petreacă viața și în care să își crească familia.
            Dacă tot vorbim de tineri ar trebui să ne gândim și la situația financiară a acestora. De cele mai multe ori familiile tinere nu au posibilitatea de a face economii foarte mari, ei așteaptă sprijinul unei bănci sau a statului pentru a putea achiziționa un apartament. Dacă bugetul este un factor de interes ar trebui să ne întrebăm care este cel mai bun moment pentru a cumpăra o locuință.
            Stabilirea momentului ține de câțiva factori: situația pieței, aceasta face referire la  numărul de locuințe puse la vânzare, la posibilitatea ca prețul lor să scadă, dar și numărul de posibili cumpărători; un loc de muncă stabil care să permită plata ratelor; economii care să reprezinte avansul pentru locuință, plata încheierii actelor și costurile amenajării apartamentului.

0 comentatori

Dofollow Blog