NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Prima oara ... de fiecare data

Prima oara


Se întâmplă prima oară, apoi, după un timp, iar prima oară. Şi nu vorbesc prostii. Bariera de timp o impui tu. Prima oară azi sau săptămâna aceasta. Ce contează este ca ea să fie ca prima oară. Bună şi gustoasă, surprinzătoare şi delicioasă, ce lasă amintiri mai mult decât placute (pentru că se termină la un moment dat, nu?).


Îmi aduc aminte de acele compoturi de prune, făcute de cei de la … nu contează, pe bandă rulantă, cu sau fără zahăr, dar chiar nu contează. Nu mai ştiu cînd am reţinut prima oară gustul acelui compot, însă gustul specific mi-a rămas plăcut întipărit în minte. Privind fotografia, mai că îmi vine să plec o tură prin magazine, pentru a căuta un astfel de compot.


Pentru că mi-e poftă de acel gust de prima oară. Şi dacă sunt atent, nu voi fi dezamăgit.


Trecând uşor la registrul iubirii, când eşti îndrăgostit cu adevărat, este pentru prima oară în fiecare clipă. Şi îţi doreşti să rămână aşa permanent.


Atunic intervine acea modificare a registrului timpului, când ore sunt clipe şi clipele sunt ore, când refuzi să te trezeşti dintr-un vis frumos, când vrei să păstrezi acele sentimente calde şi reale. Singurele bijuterii (pentru ca sunt bijuterii) sunt ceasurile care iti soptesc valoarea reala a timpului. Si inima ta si a ei, care iti soptesc valoarea reala a iubirii.


Ce contează în toată ecuaţia aceasta este calitatea. Să iubeşti sincer şi să fi iubit sincer. Dacă a apărut întrebarea: Ce face când nu răspunde la telefon?, poţi să cauţi unde lipseşte şi în ce lipseşte sinceritatea.


Sinceritatea dă clasă iubirii şi îţi dă acel sentiment de prima oara. De ifecare data. Indiferent de timpul scurs. Aşa că nu mai amesteca compotul de prune cu alte compoturi. Las-o aşa, pură, pentru a fi ca prima oară, ori de câte ori guşti din ea.


Fericirea sta in noi, in trairile simple: zambetul unui copilas drag, raza de soare care ne mangaie , melodia ce o ascultam la maxim cand conducem masina, buchetelul de flori proaspete… Pana la lacrimi mi-e draga viata…



Prima oara ... de fiecare data

0 comentatori

Dofollow Blog