NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Despre lentile si culori.

Daca va ganditi sa faceti o schimbare de look, renuntand la ochelari, lentilele de contact sunt o optiune la indemana. Acestea sunt dispozitive medicale, folosite in principal pentru compensarea viciilor de refractie. Plasate pe cornee, ele functioneaza ca element constitutiv al ochiului. Astfel, elementele de refractie ale lentilelor de contact se combina cu cele ale ochiului, rezultand o vedere excelenta. Pe langa lentilele cu dioptrie exista, insa si lentile de contact estetice, fara dioptrie. Acestea au rolul de a schimba sau de a nuanta culoarea naturala a ochilor.
Exista trei tipuri de culori folosite pentru lentilele de contact: tente de vizibilitate, culori nuantatoare si culori opace. Multe din aceste lentile de contact in culori sunt disponibile atat in varianta fara dioptrie (plano) cat si in variante cu dioptrie.
De asemenea, exista lentile colorate cu inlocuire zilnica sau frecventa. Tenta de vizibilitate, de obicei bleu deschis sau verde deschis, este aplicata pe lentila doar pentru a te ajuta sa o recunosti mai usor in timpul aplicarii sau indepartarii ei. Deoarece are o nuanta foarte deschisa, culoarea ochilor tai nu va fi afectata.
Lentilele de contact nuantatoare au o culoare mai pregnanta decat lentilele cu tenta de vizibilitate si schimba culoarea ochiului. Dupa cum reiese din numele lor, aceste lentile au scopul de a nuanta culoarea naturala a ochilor tai. Lentilele de contact nuantatoare sunt recomandate persoanelor care doresc sa­si intensifice culoarea deschisa a ochilor.
Recomand pret lentile de contact si lentile de contact colorate fara dioptrii

1 comentatori

Video Teraveloka Sunday, January 12, 2020 at 9:45:00 PM GMT+2

Bagi - Bagi Angpao S1288POKER

Event Tahunan yaitu Imlek 2020 hadir lagi dan S1288Poker akan menyemarakkan nya dengan bagi-bagi Angpao berupa Freechip Tanpa Deposit, Caranya :

• Follow Instagram Official @S128cash
• Follow Facebook Fanspage @s128cash.biz

Syarat dan Ketentuan Berlaku :

• Bonus Freechip Tanpa Deposit Rp 5.000,- Khusus New Member
• Bonus Berlaku Untuk (Baca Selengkapnya Disini...)

Dofollow Blog