NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Cum facem diferența între durerea de spate și cea de rinichi?

  Localizate în zona lombară a corpului durere de spate și cea de rinichi pot fi confundate foarte ușor. Dacă reușești să faci diferența între acestea vei putea acționa potrivit. Vei ști astfel dacă este cazul să consulți un specialist sau dacă o simplă relaxare musculară poate rezolva problema. Cel mai ades durerea de rinichi este cauzată de infecții, durerea de spate poate fi provocată de întinderi musculare sau de probleme ale coloanei.

            Durerea de spate este una surdă, continuă fără a se modifica în intensitate în funcție de activitatea deefășurată. Se poate amplifica în cazul unui efort mare sau poate dispărea în anumite poziții. O astfel de durere se resimte la nivelul coloanei sau deasupra feselor, uneori aceasta poate radia către coapse.

            Durerea de rinichi este de obicei puternică, vine în valuri și afectează de obicei un singur rinichi. Cauzele sunt infecțiile, pietrele la rinichi nu cauzează durere decât dacă pietrele se deplasează câtre utere. 

Puține persoane știu să localizere rinichii, acesta este și motivul pentru care durerea este ades confundată. Acesta se resimte în spate, pe stânga sau pe dreapta coloanei vertebrale , chiar sub ultima coastă de jos. 
Recomand scaune masaj de la komoder.ro si fotolii cu masaj Panasonic.

0 comentatori

Dofollow Blog