NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ce poti face in Viena de Craciun

Daca nu vreti sa ramaneti in tara de Craciun, dar nici nu vreti sa obositi admirand ofertele comerciantilor in cele mai populare capitale europene, puteti incerca o alternativa mai putin cunoscuta, dar la fel de incitanta.

Targul de Craciun de la Viena este unul dintre cele mai cunoscute de acest gen, foarte apreciat, atat pe plan local, cat si printre turistii straini, motiv pentru care centrul Vienei devine foarte aglomerat in perioada apropiata sarbatorilor de iarna. In preajma Craciunului, pietele Maria Tereza si Rathaus sunt impodobite cu zeci de casute luminate de o multime de decoratiuni colorate.

Piata de Craciun din Freyung, deschisa in perioada 19 noiembrie – 23 decembrie, ofera turistilor spectacole culturale cu muzica populara pentru cei mari iar pentru copii teatru de papusi si figurine. Intre 13 noiembrie si 23 decembrie, Parcul fostului Spital Universitar din Viena se anima de lumina si culoare, iar turistii se pot delecta ascultand colinde si savurand cele mai ademenitoare preparate. Cei mici vor fi cei mai incantati, tinand cont de faptul ca in fata Palatului se aduna multi vanzatori care aduc cele mai apetisante, colorate si aromate dulciuri.
Recomand bilete de avion Paris E-Avion si bilete avion Barcelona E-Avion.

0 comentatori

Dofollow Blog