NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

RCA ieftin nu exista, tinere! Doar pentru varstnici!

Din pacate, daca ai sub 30 de ani, nu mai exista RCA ieftin pentru tine. In baza unor studii efectuate de nu stiu cine, tendinta de implicare in accidente la categoria 18-30 de ani este mare, astfel ca si prima de asigurare RCA este mare.

RCA ieftin nu exista, tinere!

Yep, este o realitate. In dimineata aceasta am luat doua pagini de internet care fac asigurare RCA online: 9695.ro si cel de la eMag (da, au si ei asigurari RCA ieftin online). Ce s-a intamplat?
Asigurarea RCA ieftin mi-a iesit la in cazul unui pensionar proprietar de Daewoo Tico, la pretul de 75 de lei. Acelasi autoturism, in cazul unui sofer de 38 de ani, are asigurarea RCA ieftin (inca) de 95 de lei. Ce s-a intamplat in cazul unui tanar de 22 de ani din Brasov? Ei bine, la calculatorul online de asigurare RCA rezultatul a fost catastrofal: 710 lei, cea mai ieftina asigurare RCA. De 10 ori mai mult decat asigurarea RCA ieftin in cazul pensionarului amintit.
Ca o paranteza fie spus, am cerut calculele RCA ieftin pe 6 luni (!!!) pentru un autoturism Daewoo Tico, in cazul unui pensionar, al unui adult de 38 de ani, si al unui tanar de 22 de ani. Aceeasi joaca si in cazul unui autoturism VW Golf.
In cazul asigurarii RCA ieftine pentru un VW Golf, rezultatele au fost similare: RCA ieftin, 102 lei, in cazul unui pensionar, RCA ieftin, 126 de lei, in cazul adultului de 38 de ani, si ... RCA ieftin (adica primul din lista oferita) 989 de lei, in cazul tanarului de 22 de ani!
Rca ieftin 2014
Concluzia?

RCA ieftin nu exista, daca ai sub 30 de ani

Motivele pentru care nu poti cumpara un RCA ieftin in cazul in care ai sub 30 de ani le ai scrise mai sus. Si nu stiu daca gresesc, dar suna deja a discriminare clara pe criteriul varstei. Daca va spuneam ca nu mi se pare deloc OK ca cei de la retelele de telefonie mobila sa foloseasca tot felul de promotii pentru tinerii sub 30 de ani, azi este randul sa spun ca numi se pare Ok sa fie astfel de discriminari tot pentru tinerii sub 30 de ani.

Rezolvarea pentru un RCA ieftin daca ai sub 30 de ani?

Nu este corect ceea ce spun mai departe, dar nici nu este corect ca un tanar sa nu aiba parte de un RCA ieftin.
Cel mai probabil si de dorit este ca autoturismul sa fie inmatriculat si asigurat pe numele unui parinte sau al unui bunic. Deh, ce nu fac buniicii pentru noi? Insa avem si aici situatii extreme dar simple. Presupunand ca avem un tanar institutionalizat care a parasit (sau inca nu) sistemul social de protectie. El munceste si isi achizitioneaza o masina, fiind indeajuns de descurcaret. RCA ieftin ioc, pentru ca el nu are pe numele cui sa inscrie masina, si chiar daca ar avea, nu ar da actele muncii sale altcuiva (primul lucru invatat in orfelinat este sa nu ai incredere decat in tine). Astfel ca tanarul nostru va plati 2 salarii doar pentru asigurare, si asta de doua ori pe ani!!!

RCA ieftin variabil?

Cat timp scriam acest articol, ultimul caz de calcul RCA ieftin a ramas deschis in browser. Spre surprinderea mea, in momentul de fata, pe monitorul meu pare sa aiba loc o licitatie online pentru RCA ieftin. Daca atunci va spuneam ca cel mai ieftin RCA este de 989 de lei, acum imi afiseaza ... 710 lei, tot in cazul tanarului de 22 de ani!
Nu mai incerc sa inteleg ce s-a intamplat acolo, probabil calculele au fost trimise dupa cateva minute, astfel ca s-a schimbat ordinea calculelor RCA ieftin. Dar nu conteaza, ideea ramane aceeasi: RCA ieftin nu exista, tinere! Doar pentru varstnici!

5 comentatori

locuri de munca strainatate Tuesday, April 22, 2014 at 9:55:00 AM GMT+3

Buna! chiar nu inteleg dc se face aceasta diferenta la rca eu am 25 de ani conduc de 6 ani si nu am avut nici un accident si platesc un rca pe an de 800 lei si un vecin care are peste 50 ani si numa in ultimu an a avut doua accidente plateste un rca de 300 lei pe an nu mi se pare corect...

George Monday, April 28, 2014 at 9:50:00 AM GMT+3

Sa stii ca depinde foarte mult daca ai istoric la aceeasi companie de asigurari. Eu de exemplu am 26 de ani si am avut asigurare numai la Astra de aproape 10 ani si de fiecare data pretul este unul foarte ieftin.

Adriana Friday, May 9, 2014 at 5:21:00 PM GMT+3

Si pentru cei cu handicap.

Velix Saturday, October 4, 2014 at 10:55:00 PM GMT+3

Discriminare.. nu toti tinerii sunt imprudenti.

Parfumuri Friday, April 21, 2017 at 11:29:00 AM GMT+3

Au aparut tot felul de servicii online "ieftine" care fac rca.

Dofollow Blog