NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Primavara bloggerilor, cu injuraturi cu tot

Primavara bloggerilor88 dintre voi stiu ce este primavara bloggerilor. Asta ma face sa fiu al 89-lea, dar, dat fiind ca este un concurs, este un loc nedorit. Asa ca zilele acestea ma pun pe treaba si scriu, ceea ce inseamna, pentru voi, cititorii blogului acesta, ca va voi mai stresa cu articole tipp advertorial din ccand in cand. Imi cer scuze fata de aceia dintre voi care se simt ofensati de acest tip de articole, dar a venit primavara … bloggerilor!


Primavara bloggerilor, cu injuraturi cu tot


Primavara bloggerilor a debutat cu injuraturi cu tot din partea mea, chiar daca este postul mare. Zilele acestea am avut parte de actiune si alergaturi, toate nedorite, asa ca am fost doar un simplu spectator al mail-urilor primite. Citeam si .. atat. Intr-una dintre ele eram instiintat de acest concurs, Primavara bloggerilor, cu termen de inscriere de la 2 la 14 aprilie. Iar astazi este … 15 aprilie. Asa ca am scapat o injuratura si …. am citit mail-ul.


Din fericire, termenul de inscriere a fost prelungit pana la 20 aprilie, astfel ca voi participa si eu la primavara bloggerilor. Cu consecventa nu stiu cum ramana, dar voi incerca sa fiu la zi cu toate articolele dorite si cerute de cei ce jurizeaza Primavara bloggerilor.


De ce cu injuraturi la Primavara bloggerilor?


Este foarte simplu. In Romania noastra, orice concurs se lasa cu nemultumiri si injuraturi. Si nu cred sa scape altfel nici Primavara bloggerilor. Si pentru ca nu ma credeti, va voi ruga sa mergeti sa vedeti ce s-a intamplat anul acesta la SuperBlogger Spring edition. Din fericire pentru mine, nu am participat. Mi-a fost indeajuns anii trecuti, cand s-au intamplat lucruri ce nu trebuiau sa se intample (nu a fost fair in privinta ideilor si folosirii acestora in alte campanii, la capitolul acesta m-am simtit eu furat -dar asta este o cu totul alta poveste).


De data aceasta sunt curios cine va incepe seria publica de injuraturi si nemultumiri (hi, hi, cea particulara am deschis-o eu!) la concursul Primavara Bloggerilor. Tu ce zici?Primavara bloggerilor, cu injuraturi cu tot

1 comentatori

Vlad Caruseanu Tuesday, April 22, 2014 at 10:51:00 AM GMT+3

Mult succes a primavara blogurilor si sa speram ca anul acesta nu se lasa cu nemultumiri si injuraturi.

Dofollow Blog