NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Origami – sfaturi utile

Origami este o forma de arta ce implica realizarea unor forme din hartie. Plierea hartiei   a fost intai o activitate populara in intreaga cultura japoneza, iar astazi este populara in   intreaga lume. Animale, pasari, pesti, forme geometrice, papusi, jucarii si masti, sunt   printre modelele pe care chiar si copiii foarte mici pot invata sa le faca. Pentru aceasta   arta nu trebuie sa fii un profesionist, ai nevoie de precizie si multa rabdare.   In ciuda progreselor tehnologice uriase, origami este si cu siguranta o sa fie pentru multe   generatii viitoare, o arta distractiva si usoara.  



Procesul traditional implica o singura bucata de hartie origami, de obicei   patrata, la care se dauga o etapa suplimentara de taiere a hartiei pentru a crea anumite   modele. Uneori, cand incepeti un origami, poate fi un pic frustrant incercand sa descoperiti   instructiunile: diagramele origami va pot ocupa ceva timp pana cand va obisnuiti, asa ca   nu renuntati chiar daca pare complicat la inceput.   In origami este vorba despre meditatia calma de pliere a hartiei, astfel, cu aceasta   perspectiva, respira calm si uitate peste diagrama inainte de a incepe.   Atunci cand incepeti sa examinati fiecare imagine cu atentie, nu sariti peste informatii, cu  siguranta o sa aveti nevoie de ele. Cititi toate informatiile si concentrati-va doar asupra   acestora.  

De asemenea, nu trebuie sa va piedeti speranta. Origami este o abilitate, si la fel ca toate   celelalte abilitati , aceasta va deveni mai usoara daca o practicati. Aminti-va ca singura diferenta dintre o persoana care resuseste si o persoana care nu reuseste, este faptul ca pesoana care a reusit nu a renuntat atunci cand a esuat. Asigurati-va ca aveti destul timp si hartie necesara. Trebuie sa simtiti ca aveti cat mai   multe incercari pentru a ajunge la rezultatul dorit.  

Atunci cand doriti sa realizati decoratiuni din hartie si aveti toate aceste lucruri puse in ordine, timp, hartie, instructiuni, cu siguranta o sa vedeti ca origami   este mult mai usor decat v-ati inchipuit.   Pe langa faptul ca este o arta distractiva, origami poate fi de asemenea o modalitate foarte   buna pentru ca parintii sa petreaca timp de calitate alaturi de copii, fara a fi nevoie de   orice gadget de inalta tehnologie. Astfel, origami, da sansa parintilor de a interactiona in   timp ce creaza ceva, fara zgomot, jocuri sau programe video. Transformarea unei bucati   simple de hartie origami in altceva, este o experienta apreciata cu adevarat atat de adulti   cat si de copii.

1 comentatori

Velix Saturday, October 4, 2014 at 10:57:00 PM GMT+3

Dupa ce am citit acest articol mi-am amint de Prison Break. O arta mai aparte.

Dofollow Blog