NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Orașul din oraș

Sunt locuri pe care le numeşti simplu „acasă”, locuri aproape perfecte care te ajuta să te relaxezi şi   să uiţi de stresul unui zile cu adevărat pline. Ei bine, Confort City este un complex rezidenţial care îţi   oferă un loc nou, gândit şi dezvoltat după standardele europene pe care să îl poţi numi „acasă”.  Vă faceţi griji pentru amplasarea acestor locuri? Nu trebuie! De ce? Pentru că acest complex   rezidenţial are 12 blocuri amplasate pe Splaiul Unirii, la doar 7,6 km de Piața Unirii, 6,3 km de Parcul   Tineretului şi 4 km de RIN Grand Hotel și Delta Văcărești dispun de 1.680 de apartamente spațioase   și finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Un drum până în centrul Bucureştiului va dura 20 de   minute cu maşina şi 30 de minute cu autobuzul.   Confort City este complexul rezidenţial care va ajuta să vă dezvoltaţi o viaţă cu adevărat armonioasă,   unde dumneavoastră să vă bucuraţi de liniştea de care aveţi nevoie.  Complexul Confort City are multe tipuri de locuințe, prima opțiune este garsoniera cu un spațiu util de   34,76 mp și terasă de șase mp, disponibilă la un preț de 21.900 euro fără TVA. Apartamentele cu două   camere oferă suprafeţe utile cuprinse între 43,68mp şi 64,48 mp cu terase de 6 sau 16 mp, la preţuri   între 34.900 și 47.900 euro fără TVA.   Dacă familia dumneavoastră este ceva mai numeroasă staţi fără griji, vă puteţi bucura de cele două   tipuri de apartament cu trei camere, ce oferă 89,83 sau 92,04 mp de spațiu util și o terasă de 6 sau   14,55 mp, cu dublu acces, la un preț de 72.000, respectiv 74.000 de euro, fără TVA.

Oricare ar fi   alegerea dvs., ar fi bine să vă grăbiți, pentru că ansamblul Confort City este deja locuit în proporţie de   90%!  Cheltuielile în Confort City sunt mici, deoarece clădirile au fost construite după standarde europene   şi sunt impecabile din punct de vedere al durabilităţii şi a eficienţei energetice, la acestea adăugându- se şi contorizarea individuală a costurilor fiecărui apartament. Avantajele sunt multe şi nu se opresc   aici parcările complexului, terane şi subterane, oferă loc suficient pentru toți locatarii, iar vizitatorii   beneficiază de gratuitate în primele două ore de ședere, complexul având o parcare dedicată acestora.  Profitați acum de o zonă liniștită și ferită de agitație care să vă ofere toate condiţiile unei vieţi liniştite,   lipsite de stresul zilelor obositoare. La Confort City puteţi găsi o casă care să vă facă oricând să   zâmbiţi.

0 comentatori

Dofollow Blog