NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Oferte in Bulgaria

Vacantele la schi in Austria au devenit din ce in ce mai solicitate la agentiile de turism din tara noastra. Si nu ca noi nu am avea partii bune, insa in Austria, in mod paradoxal, se plateste mai putin pentru acelasi interval de timp. Stiu ca pare greu de crezut, insa exista locatii in Austria unde cazarea si mancarea costa mai putin decat in Romania, iar conditiile sunt mult mai bune decat la noi in tara.
In plus, exista acel sentiment de nerabdare si placere pentru faptul ca se merge intr-o tara straina, care are traditii si obiceiuri foarte frumoase, unde ai ocazia sa vezi caini Saint Bernard cu butoiasul de rom agatat la gat, unde oamenii sunt foarte amabili, educati si civilizati, unde nu trebuie sa asculti manele date la maxim si nici sa vezi snobism dus la extrem.
Este o placere greu de descris aceea resimtita atunci cand te lansezi pe marea alba de zapada si incepi sa zbori cu viteza spre baza muntelui, cu vantul biciuindu-ti chipul si ochii care dor de la atata lumina si imaculare.

1 comentatori

Bilete de avion Thursday, January 26, 2017 at 5:17:00 PM GMT+2

Frumos articol, uneori mai scriu si eu despre ofertele disponibile in România.

Dofollow Blog