NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Job, management si totul bine

 In urma cu cateva zile un prieten a pus la indemana, la un pret avantajos, un software, mai exact un program gestiune. Acesta ajuta foarte mult firmele in ziua de astazi in managementul documentelor, deoarece se face totul mai rapid printr-un software de genul si mult mai sigur. Este nevoie totusi de putina concentrare atunci cand introduci datele, deoarece o mica greseala poate da peste cap toate intrarile si iesirile din firma respectiva sau alte lucruri, depinzand de domeniul de activitate al firmei.

Ei bine, prima versiune a programului este una cu putine functii fata de versiunile ce vor urma, insa, momentan se lucreaza intens la software-ul respectiv si este bine ca a fost publicata prima versiune, deoarece poate primi sugestii in legatura cu ce functii ar mai dori administratorii firmelor sa gaseasca in programul respectiv.

Am inceput sa-l ajut si eu sa promoveze produsul pe care acesta il vinde, fiindca este munca sa si merita sa fie ajutat, intrucat am inceput promovarea online a produsului pe care il ofera.
Software-ul este unul foarte simplu de utilizat, cu o interfata user-friendly si care poate fi folosit de orice persoana care are cunostinte minime legate de computere.

Recomand program gestiune si management documente.

0 comentatori

Dofollow Blog