NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

MiniPrix din piele

Cand mergi la o intalnire romantica, cel mai important aspect este felul cum arati. Barbatilor le plac in general femeile care arata bine. Oricarui barbat ii place ca lumea sa ii admire femeia pe care o are alturi si asta il face sa se simta mandru.

Aveti grija, dragele mele cum va imbracati la o intalnire romantica. Nu e bine sa purtati cele mai extravagante haine, dar nici cele mai largi si mai sport. Este important ca femeie sa dai impresia ca esti o persoana rafinata, delicata si feminina. La urma urmei, asta cauta un barbat. Sunt cateva tinute pe care le apreciaza orice barbat atunci cand femeile aleg sa le poarte. Una dintre ele ar fi rochia neagra de cocktail. De asemenea, barbatii mai prefera si camasile din matase, bluzele fara spate sau curelele din talie.

Depinde bineinteles si de locul in care esti invitata. Daca spere exemplu un baiat te invita la o partida de tenis, nu poti merge cu o rochie tramta si scurta si pantofi cu tot de 15. Daca te invita la teatru, nu poti merge ca in club.Alege tinuta potrivita, pentru momentul si persoana potrivita.

Recomand miniprix geci de piele barbati si miniprix ghete barbati iarna.

0 comentatori

Dofollow Blog