NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Curatenie in Bucuresti

Una dintre activitatile de curatenie dupa care nu cred ca se da nimeni in vant, mai ales daca este vorba despre un sediu de firma, este curatarea si igienizarea grupurilor sanitare, a vaselor de toaleta, a chiuvetelor sau a pisoarelor.
Mai mult, este destul de dificil sa faca cineva acest lucru doar cu o perie si substante clasice de curatat. Firmele specializate in curatenia la domiciliu si in sediile de firma sunt dotate cu aparate speciale, ce functioneaza pe baza de jeturi de aburi, care curata eficient si igienizeaza in acelasi timp toate vasele de chiuveta si toaletele.
Aceeasi tehnica de igienizare si curatenie se utilizeaza si cand vine vorba de suprafetele de gresie si faianta, dar si pentru oglinzi. Prin folosirea jeturilor de aburi, care au temperaturi foarte ridicate, se omoara toate bacteriile sau microbii care adera pe aceste suprafete, astfel incat la sfarsit puteti fi siguri ca totul este sterilizat si nu exista pericol de imbolnaviri din partea nimanui.
Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de curatare atat a murdariei, cat si a ruginei sau a depunerilor de calcar de pe vasele emailate din incaperile de baie sau toalete.
Recomand curatenie in bucuresti si curatat mocheta

0 comentatori

Dofollow Blog