NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Calare pe bagaje! Plecam!


american Tourister
Noroc ca doar pana la masina avem de dus bagajele. Altfel chiar ar sta calare pe le tot drumul. Comparativ, cand eram mici, faceam la fel. Stateam calare si eram din cand in cand dojenit ca voi strica valiza, daca ma mai urc mult pe ea. Azi nu mai trebuie sa le spun fiicelor mele acelasi lucru. Dupa indelungi deliberari ce au durat ... trei pagini, am ales American Tourister, ce se geseste in promotie la real,- Hypermarket Romania (asa este, e un pic mai complicat sa aduni 20 de puncte pe cardul bonus, dar ai o reducere de 60% la un produs bun -nu trebuie sa va mai spun ca vorbim, totusi, de un produs Samsonite).
Si, la fel cu stateam cu ochii atintiti asupra masinii, sa vad cand ajung bagajele in portbagaj, la fel stau si ele. Si citesc aceeasi nerabdare si nedumerire ce o aveam si eu: "De ce ia atata timp sa ne impachetam si sa pornim la drum?".
Acum am un raspuns. Desi am pregatit din timp lucrurile ce le vom impacheta, dureaza ceva timp verifiacrea si reverificarea valizelor, a rucsacului si a celorlalte bagaje de mana. Chiar daca ele sunt spatioase, tot nu esti multumit, tot ai impresia ca mai lipseste ceva. Si acest sentiment il ai si daca mergi la mare, cu haine subtiri, si daca mergi la munte si ai si haine mai grosute. Nu stiu, poate m-am obisnuit eu in copilarie ca un bagaj nu este gata decat atunci cand amandoi parintii sunt deasupra valizei, incercand sa inchida incuietorile.
Rucsacurile fetelor au inghitit tot ce era pregatit si am impresia ca la fel era si daca mergeam la schi. Asa ca una dintre fiice a mai strecurat doua  papusi in ea, "nevazuta" de noi. Si tot "nevazuta" a strecurat inca ceva si sotia in geanta de cosmetice. Iar cum eu nu sunt un sfant, am strecurat si eu in rucsacul mare cateva documente, langa laptop.
Iar daca totul este gata, duc bagajele in masina. Promit ca nu voi face gluma macabra de care am avut eu parte in una dintre calatorii, copil fiind. Atunci, prietenul tatei, a asteptat sa impachetam tot, sa ne urcam in masina, pentru ca mai apoi sa "glumeasca" vreo 5 minnute ca nu porneste masina si ca trebuie sa renuntam.
Asa ca, pun fetele calare pe bagaje si plecam. Ne asteapta si muntele si marea!


P.S. Acest articol participa la a doua etapa a competiei SuperBlog 2011.

1 comentatori

cura de slabire Wednesday, November 30, 2011 at 12:51:00 PM GMT+2

uof! ce dor mi-e de mare, nu am mai vazut-o de 5 ani!

Dofollow Blog