NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Gazduire web: acasa sau peste hotare?

Gazduire web se poate face in multe locuri. Multe intrebari, multe de invatat, mult de lucru, mai ales. Si totusi sunt unele lucruri la care nu poti face nimic, mai ales dupa ce ai ales deja o oferta de Gazduire web.
Si va spun si de ce. Am ales un plan tarifar bun, pretul este corect pentru ceea ce ofera, doar ca gazduirea in sine este.... in Statele Unite. Teoretic, nu este rau. Practic....
Ei, aici sunt multe de spus. Pentru ca, pentru o pagina care se adreseaza publicului roman, timpul de incarcare a paginii are mult de pierdut, ceea ce duce la penalizari ale mototoarelor de cautare, ceea ce duce la mai putini vizitatori, si in final, la concluzia ca acei 2-3 Euro economie in fiecare luna, va va priva de niste vizitatori care vaoreaza mult mai mult in economia saitului.
Prin acest articol nu vreau sa va impun unde sa faceti gazduirea, doar sa va sugerez, ca, chiar daca pretul este un pic mai mare, si oferta mai limitata, ar fi o idee buna sa o faceti in Romania, daca beti avea vizitatori romani. Pardon, am vrut sa zic, oferta care sa aiba DataServerele in Romania. In definitiv, eu am cumparat de la romani, doar ca.... Fara alte comentarii.
Foarte probabil ca voi trece si eu pe un server din Romania, dar cu durerile de cap aferente unei mutari. Si asta din cauza unei decizii "destepte", luata fara consultari cu prietenii, fie ei si virtuali. Doar exista forumuri specializate, trebuia doar sa citesc. Rush fever, probabil, scuza mea cea mai potrivita.



Prin acest articol particip la concursul "Aventuri la gazduit". Detalii pe Blogul Top Level Hosting.
P.S. Bine-nteles ca aceste randuri sunt scrise cu 20 minute inainte de inchiderea concursului. Doar sunt un roman tipic!

1 comentatori

Site de Prezentare 150 Lei Thursday, July 21, 2022 at 10:24:00 PM GMT+3

TWB RiSEN SRL
Cloud Software este o platforma de servicii online - promoveaza online. gestioneaza situri, furnizeaza gazduire pentru servicii si aplicatii online.

Dofollow Blog