NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Noua grila unica de salarizare octombrie 2010

Fratilor, guvernantii nostrii ne iau drept prosti. La nici o zi diferenta, dupa ce CCR (intentionat seamana cu CCCP) atentioneaza ca trebuie sa se treaca inapoi la vechile salarii, aud de forma finala a noii grile unice de salarizare octombrie 2010. Ce este asta?
Pai, simplu. Daca inainte de scaderea cu 25% a salariilor o asistenta medicala cu vechime medie avea 1940 de lei salariu de baza, astazi aflu ca o asistenta medicala cu vechime maxima va avea....1914 lei salariu de baza. Pai, stai frate, asta inseamna ca ....

Vorba unui director de institutie, care nu vorbea bine romaneste: "Daca nu merge cu vingere, merge cu stringere" -cu i.

Oricum o iau, din punctul meu de vedere, acest salariu este o batjocura. Si stiti de ce? 1405 lei baza, cu orele lucrate in ture si sambata si duminica, minus impozite si minus 25%, ma lasa cu exact 1033 de lei in buzunar. Ca banca mananca majoritatea salariului meu, este alta poveste.
Pun pariu ca dupa noua grila unica de salarizare din octombrie 2010 voi avea 1150 de lei in buzunar. Adica exact ce au hotarat ei de acum un an. Doar spus sub alta forma.

Grila de salarizare de pe portalul ministerului muncii. Chiar daca nu este totalmente definitiva (doar traim in Romania, si modificari de ultim moment vor fi facute de secretare si inspectori binevoitori).
Asa ca, domnii mei guvernanti, probail va veti trezi cu noi greve ale sindicatului Sanitas, si ale celorlalte sindicate (MF a inceput deja), doar ca veti fi surzi la cererile noastre, sub umbrela cerintelor UE.

Ah, si cine spera ca va fi cum va fi, va spun eu, va fi mai rau.
Tot acum va fi lasat liber cursul Euro, pentru ca acum sa ia valoarea unui Euro pentru accizele, taxele si impozitele platite tot anul viitor. Sunt doar curios sub ce forma de "gafa guvernamentala" va ajunge pe "piata valutara libera".

Pentru cei ce carcotesc la acest articol, nu sunt economist, nu am diplome peste diplome, dar cu un pic de luciditate, iti dai seama ce se va intampla. Este ceva logic si "transparent", privit de un prost ca mine.

RCA-Ieftin
LookSexy.ro

0 comentatori

Dofollow Blog