NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ce faci ca sa iti vezi viitorul?

Este un concurs cu intrebarea: "Tu ce ai vrea sa stii daca ai putea vedea viitorul?"

Intrebare gresit pusa! Si pe deasupra, locul 1 este exact ceea ce nu ar trebui sa fie. De asta avem tot felul de speculanti care traiesc din aceasta dorinta a noastra, de a stii ca vom fi bine.

Haideti sa facem un mic exercitiu de imaginatie. Imi doresc sa stiu ca fetele mele sunt bine, in viitor. Si, minune, chiar se intampla! Ele sunt OK. Deci ceea ce fac este bine. Si nu trebuie sa fac nimicdeosebit, pentru ca am vazut in viitor.

Revin optimist, si STIU ca e ok. Dar, iata ca maine ajungem la spital. Astazi am observat niste crize, iar medicul de familie si pediatrul ne-au recomandat sa mergem la neurolog.
Am fost. Si avem un diagnostic greu: Sindrom West. Ce ar trebui sa fac. Sa las sa decurga totul normal, sau sa fac tot ceea ce cred ca e bine, pentru ca ea sa-si poata reveni. Este o intrebare chinuitoare, pentru ca am vazut viitorul! Si era ok.



Ei bine, oameni buni, de asta este intrebarea gresit pusa la acel concurs. Ne culcam pe o ureche sperand ca totul va fi bine. Si uitam de cele 10 secunde. Sunt acele 10 secunde in care formulezi un raspuns la o intrebare, acele 10 secunde in care iei o decizi ce poate afecta nu numai intreaga ta viata, ci si pe cea a celor din jur.
Nu mai stati si visati la cum ar fi daca v-ati putea vedea viitorul. Actionati. acela este viitorul. Ceea ce faceti acum. Daca faci o asigurare de viata, vei stii ca daca e sa iei vreodata o decizie gresita, ceilalti nu se vor chinui sa plateasca ce nu ai fost in stare tu. Daca faci un cont pentru copilul tau, vei stii de acum, ca daca vei ajunge sarac lipit pamantului, va avea acel minim cu care sa poata merge mai departe la scoala.
Si, cel mai important, nu mai luati decizii de 10 secunde, pe care le regretati mai apoi. Chibzuiti, masurati optiunile. In afara cazurilor de urgenta, cand trebuie sa va incredeti in instinct, luati decizii juste si bine gandite. ASA VETI STII CUM VA FI VIITORUL.

Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin

PS Daca v-a placut acest articol, dati un vot aici

Play Online Poker
Play Online Poker

0 comentatori

Dofollow Blog