NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Tigara electronica, alternativa renuntarii la fumat?


tigara electronica
Kit tigara electronica
Tigara electronica pare sa prinda tot mai mult teren in ultimul timp, poate chiar ca o moda “de fite”. Azi, spre exemplu, la o simpla cafea, am observat nu mai putin de 2 clienti cu tigara electronica langa cafeaua de dimineata. Asta in conditiile in care eram intr-o cafenea oarecare.

Tigara electronica, alternativa renuntarii la fumat?


Tigara electronica pare sa fie mult, mult mai sanatoasa, cel putin la prima vedere. Desigur, continutul de nicotina este in procent care sa satisfaca poftele fumatorilor, caci altfel nu ar fi folosit. Si cum nu vreau sa intru in polemica cu voi cu privire la aspectul sanatos al acestui produs, va las sa cautati informatiii pe internetul larg.

Ah, da, o alternativa interesanta este cartea “In sfarsit nefumator”, Allen Carr.



Cum functioneaza tigara electronica?


La capătul țigării electronice se află un cartuș care arată ca și filtrul unei țigări tradiționale. Cartușul conține lichidul pentru fum. Când inhalezi, bateria activează elementul de încălzire internă, numit atomizor, iar lichidul este vaporizat printr-un fum de vapori aromați. Cartușul care este pre-umplut cu lichidul pentru fum și conține un atomizor, se numește cartomizor.

Cat costa tigara electronica?


Ei bine, ca orice pachet de inceput, costul initial este unul destul de considerabil. Dar nu te speria, tigara electronica are nevoie de incarcator si multe alte mici accesorii pentru a functiona. In exemplul de astazi, un kit “Pro” tigara electronica este de 369 de lei si contine urmatoarele:

  • 1 Baterie electrică lungă reîncărcabilă (Led Roșu)

  • 1 Baterie electrică scurtă reîncărcabilă (Led Roșu)

  • 2 Pachete de FlavorMax™ (1 Pachet Asortat, 1 Pachet de Red Label Strong)

  • 1 Țigară USB

  • 1 Tabacheră

  • 1 Încărcător USB

  • 1 Adaptor pentru priză de mare putere

  • 1 Adaptor USB pentru bricheta de la mașină de mare putere
Daca esti incepator la capitolul tigara electronica si doresti doar sa incerci, kitul cosat 119 lei si contine:

  • 1 Baterie Lungă reîncărcabilă

  • 1 Încărcător USB

  • 2 Cartomizoare FlavorMaxTM – 1.8% Nicotină
Fiecare cartomizor contine echivalentul a 60 de tigari traditionale (masuri de fum, din cate am inteles), ceea ce reduce costul “per pachet” traditional la 7 lei si ceva, in loc de 13 lei. Ceea ce nu este rau.

Cine nu poate folosi tigara electronica?


Ei bine, aici sunt cateva restrictii care sunt redate chiar de catre avertismentul producatorului:

AVERTISMENT: Acest produs (tigara elctronica Green Smoke) este destinat utilizării persoanelor de 18 ani sau mai în vârstă, și nu de către copii, în timpul sarcinii sau alăptării și nu de către persoanele care iau medicamente pentru astm sau depresie, celor care sunt expuși unui risc de boli cardiace, hipertensiune, diabet sau suferă de aceste boli. Dacă aveți o alergie sau sensibilitate demonstrată pentru nicotină sau orice combinație de substanțe inhalatoare, consultați medicul dumneavoastră înainte de a folosi acest produs.

Acest produs este vândut exclusiv în scop de agrement  – nu este un produs pentru a vă putea lăsa de fumat și nu a fost testat pentru acest lucru.

Trebuie să aveți vârsta legală în statul dumneavoastră pentru a cumpăra sau a folosi acest produs.

Nicotina poate cauza dependență mare și are un obicei de formare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Acest produs conține nicotină, un produs chimic cunoscut în statul California, provocând malformații congenitale sau alte probleme de reproducere.

Bun, acestea fiind spuse, te intreb daca ai folosit vreodata tigara electronica? Daca da, te-a ajutat sa nu mai fumezi?


Tigara electronica, alternativa renuntarii la fumat?

5 comentatori

DJ Nunta Bucuresti Monday, April 7, 2014 at 5:24:00 PM GMT+3

Eu fumez cam 30 de tigari pe zi...Cam mult, stiu. Am incercat sa le schimb pe tigara electronica, interesandu-ma pe aici, pe acolo, pe net. Si am aflat ca atunci cand se incalzeste, tigara electronică produce un fum artificial. Producatorii il prezintă ca fiind inofensiv, insa, în realitate, este vorba despre un aerosol, un amestec al unor picaturi extrem de fine de diversi produsi chimici, si care conţine formaldehidă... Ori formaldehida a fost incadrata pe lista de substante interzise, având efect cancerigen. Deci ce facem in conditiile astea...?

turbo Tuesday, April 8, 2014 at 4:08:00 PM GMT+3

are dreptate Dj, tigara electronica poate dauna mai mult decat una obisnuita, iar daca vrei sa te lasi de fumat ai nevoie de foarte multa vointa nu de alternative

Servicii IT Thursday, April 10, 2014 at 11:02:00 AM GMT+3

Mai bine te lasi de tot

Book of Ra Online Tuesday, April 29, 2014 at 1:19:00 PM GMT+3

Am incercat si eu tigara electronica, dar nu e buna de nimic cu parere de rau. Intr-adevar, ai nevoie de multa vointa sa te lasi de fumat.

Velix Saturday, October 4, 2014 at 10:50:00 PM GMT+3

Vindem si noi tigari electronice, insa va spun din experienta ca nu ajuta eliminarea definitiva a tigarilor daca aceste tigari electronice nu sunt combinate cu vointa.

Dofollow Blog