NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Husa AX4 Nano de care şi de unde?

Husa AX4 NanoHusa AX4 Nano este un accesoriu obligatoriu la aceste fablete (o să vă explic altădată ce înseamnă acest cuvânt), căci având o mărime considerabilă, şansele de a o zgâria sunt mari. Căutând pe internet, am găsit o husa chiar acceptabilă ca funcţionalitate şi aspect, şi chiar şi preţ.


Desigur husa AX4 Nano o găseşti pe site-ul producătorulu isau in unele magazine online, preţul variind la acelaşi produs, însă trebuie să iei în considerare şi taxele de curierat, întrucât preţul husei nu acoperă aceste taxe. Dacă la comandă combini cu un S-Tube, spre exemplu, atunci merită să cumperi de la ei. Ce nu este clar, insă, este dacă această husă stand, fabricată pentru un alt tip, se potriveşte şi ca husa AX4 Nano.


Dacă nu găseşti o husa AX4 Nano, poti apela oricând la o geantă pentru tablete de 7 inchi, ce îţi va rezolva problemele de transport ale tebletei AX4 Nano. Nu este chiar husă, dar este o rezolvare comfortabilă. Husa AX4 Nano cu tastatura inclusă nu am găsit, specific creată pentru tebletă, urmând să vă spun tot aici când găsesc aşa ceva.


Până una alta, pentru protecţia tabletei tale AX4 Nano, apelează la husa AX4 Nano, simplă, fără alte  extraopţiuni. Când mergi într-un magazin de specialitate probabil vei cumpăra ceva compatibil, fiind nevoit  să probezi direct produsul, căci o husă cu tastatură de acest fel nu îţi va fi, cel mai probabil, de folos.



Husa AX4 Nano de care şi de unde?

0 comentatori

Dofollow Blog