NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Tinerii vor locui la morga!

Le-au tras-o!
Trebuie sa recunosti ca este o stire bomba! „Nu are niciun rost să ţinem atatea morgi. E aberant. Pai, avem multe spitale unde pacientii sunt cate doi in pat si morgi in care cadavrele se lafaie”, a spus Ministrul nostru drag al Sanatatii. Prietenul meu de la morga se bucura, cred. E tanar, lucreaza acolo, va ramane fara loc de munca, dar va avea casa!
Abia acum incep problemele. Stirea este una falsa fabricata de Academia Catavencu, in numarul din 8 aprilie 2011, daca nu ma insel, (este la capitolul fun/fake) dar preluata drept adevarata de Condeiul Ardelean si trecuta la capitolul… politica, in saptamana urmatoare.
Distractia este in toi, pentru ca, in momentul de fata, pun sub semnul intrebarii marea majoritate ale articolelor din Condeiul Ardelean. Nu ca as fi crezut vreo iota din ce scriu ei acolo. Haideti sa ne uitam din nou peste titlurile lor. Parca suna fals totul, privind detasat si stiind cele de mai sus, nu?
Zoso le-a facut-o celor de la Realitatea, dar si Academia Catavencu acestui ziar regional.
Sa fim noi sanatosi, si sa nu trebuiasca sa mergem nici la spital, nici la morga, ca in rest… Vedem multe, citim si mai multe, si regretam ca nu am rontatit niste seminte, in loc sa ne pirdem vremea si nervii cu astfel de “stiri bomba”.

0 comentatori

Dofollow Blog