NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Diploma de meserie fara cursuri, si la Covasna

Lucrezi de o gramada de timp intr-o meserie anume, dar nu ai diploma. Si nici nu ti se pare normal sa mai mergi la cursuri, unde iti va explica "teoretic" ceea ce stii tu practic.
Ei bine, se pare ca se poate rezolva, existand acum posibilitatea de a da direct examen. Si este legal. Si, mai ales, vin ei la locul tau de munca si fac evaluarea la ceea ce stii, ceea ce lucrezi. Nici nu se putea mai convenabil, nu?
Sa spunem ca esti stivuitorist, doar ca nu ai diploma. Esti platit ca si muncitor necalificat, faci munca unui muncitor calificat, rasponsabilitatea este pe masura. Acum, te duci sau dai telefon, rezolvi partea financiara (este contracost, normal), te programeaza si vin sa dai examenul la locul tau de munca. Este destul de comod, nu? Si vei putea spune ca esti meserias, la propriu!

Sunt cateva criterii care trebuie sa le indeplinesti, cateva lucruri de baza ce trebuie sa le cunosti, si cel mai important, sa stii meserie. Daca le ai pe toate acestea, atunci nu iti ramane decat sa iei telefonul si sa suni. Iti va raspunde o domnisoara amabila, ce te va pune la curent cu toate cele necesare. Este valabil pentru cei din Covasna, desi sunt sigur ca va poate da numarul de telefon corespunzator orasului in care sunteti (ca sa nu intelegeti gresit, vorbim despre judetul Covasna). Numarul de telefon este: 0760.230.671, sau puteti merge direct la sediu, pe strada Libertatii la nr.16, langa posta veche, intrarea din spate, langa intrarea in bloc, la etajul 1. Firma este Afacov SRL si are vechime in astfel de cursuri si examene.

Iar acum o lista cu meseriile la care sunt valabile aceste lucruri insiruite mai sus: zidar, pietrar, tencuitor, zugrav, tapetar, ipsosar, vopsitor, dulgher, tamplar, parchetar, tamplar universal, montator pereti si plafoane din ghips carton, masinist la masini pentru terasamente (ifronist), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, formator, mozaicar faiantar, lucrator in comert, ospatar (chelner), barman, operator la fabricarea mezelurilor, ciontolitor - transator carne (??? -NA), brutar, cofetar -patiser, operator introducere -validare si prelucrare date, fierar betonist, bucatar, operator la recoltarea si toaletarea arborilor forstieri (drujbist). In curand vor mai fi cateva meserii la care se poate face evaluarea competentelor profesionale, si anume: mecanic auto, administrator pensiune turistica, camerista hotel, asistent personal profesionist, ingrijitor batrani la domiciliu, baby sitter (ingrijitor copii).

Asa ca, daca esti interesat, da un telefon si vei afla ce diploma poti avea.


Roviniete.roRoviniete.roRoviniete.ro

1 comentatori

faze tari Wednesday, April 6, 2011 at 8:54:00 PM GMT+3

am auzit si eu de ei .. interesant :)

Dofollow Blog