NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Fondatorii Youtube achizitioneaza Delicious prin AVOS!

Fondatorii Youtube, Chad Hurley and Steve Chen, au achizitionat serviciul Delicious, prin nou fondata companie AVOS, de la Yahoo! Reactia fostului proprietar, avuta pe twitter?


joshua schachter

inbox asplode!


Ce se modifica? In principiu, nimic. Trebuie sa fii de acord cu noul serviciu AVOS, si ti se vor pastra semnele de carte avute, atat cele publice cat si cele private. Vei avea transferate numele de utilizator, parola, adresa de email, numele, prenume, si toate celelalte informatii furnizate catre Delicious. Pentru cei ce nu sunt de acord cu termenii si conditiile noului serviciu, ei, bine, o data incheiata trazitia de la Delicious la AVOS, acestia nu isi vor mai putea accesa contul. Acestia au in schimb un instrument de exportare a acestor semne de carte (instument ce este bine sa-l foloseasca si cei ce raman cu noile servicii). Alte intrebari si raspunsuri le poti gasi aici.
Or fi vesti bune, sau nu, nu stim, vom vedea. Pana atunci, de dragul sigurantei, salvati-va semnele de carte si tot restul de pe contul Delicious!
Gazduire Web Hosting Domenii Romania 20% reducere folosind codul "NGs blog"

0 comentatori

Dofollow Blog