NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Romada - soluţii pentru casa ta (C)

Oamenii iubesc siguranţa. Indiferent că vorbim de siguranţa financiară sau emoţională, vom observa că specia umană va dori întotdeauna un confort care să le ofere acea linişte şi acea siguranţă care îl va aduce pe linia de plutire. Observăm, de asemenea, că vremea, în ultimul timp, este din ce în ce mai instabilă, ba e atât de cald încât nici nu poţi răsuflă, ba ploua şi tună de zici că cerul e cât pe ce să se rupă în două. Nimănui nu îi place furtuna, furtuna aduce după sine nesiguranţă, frica şi pagube. Nici-o furtună nu trece fără să lase urme. Urme ce vor fi costisitoare şi dureroase, de aceea e bine să ne construim un cămin cât mai sigur. Şi e bine să începem cu baza.
O temelie solidă îţi va da întotdeauna siguranţă unei case cât mai stabile şi ferestrele au rolul lor, pe lângă faptul că ele îi vor permite luminii să intre în casa ta şi să îţi lumineze fiecare zi, ele îţi vor oferi şi siguranţă dacă ferestrele sunt bine alese. Poţi opta oricând pentru nişte ferestre velux montate de Romada. Să nu uităm de acoperiş care este de asemenea foarte important pentru siguranţa ta şi a familiei tale. Poţi opta pentru un acoperiş ruukki sau un acoperiş novatik montat de Romada. Unele din cele mai bune soluţii pentru o viaţă liniştită sunt acele soluţii cu un termen cât mai lung de desfăşurare, acele soluţii care îţi oferă siguranţă şi confort.
Când suntem copii. visăm la case frumoase, case mari şi spaţioase, case care să impresioneze pe oricine. Acest lucru nu se schimba nici măcar atunci când creştem şi începem să ne construim ceea ce cândva părea doar un vis. Nu se schimbă, însă mai adăugăm câteva criterii foarte importante, criterii precum siguranţă şi confort. Acestea sunt foarte importante pentru noi, oamenii, pentru că noi iubim siguranţă. 
Romada.ro este site de unde poţi comanda unele dintre cele mai sigure, performante şi calitative materiale pentru căminul tău. Pentru că cei de la Romada chiar pun preţ pe visele şi cerinţele tale şi îşi doresc să îţi satisfacă toate nevoile. ROMADA este cunoscută ca una dintre firmele reprezentative din piaţa de sisteme de învelitori metalice şi aceasta datorită cărţii sale de vizită: calitate, preţ, promptitudine. ROMADA este distribuitor autorizat pentru RUUKKI, GERARD, MEGAPROFIL, FAKRO şi VELUX.
Atunci când alegi pentru tine alege calitatea şi nu cantitatea.
Read More

Boom-ul locuintelor: DREAM RESIDENCE

Toata viata mea am visat sa ajung si eu sa traiesc intr-un oras mare. Eu am crescut la tara si nu am avut mereu luxul de a alege ce este mai bun. Acum insa am reusit sa imi pun pe picioare propia mea afacere si pot spune ca sunt un om implinit. Mai vreau doar sa ma mut in Bucuresti unde sa traiesc cat mai bine alaturi de iubita mea. Imi place sa ii indeplinesc toate dorintele si ea vrea sa mearga la capitala.

O sa caut un apartament frumos pe care sa il cumparam doar pentru noi doi. Am vazut Dream Residence ansamblu rezidential sector 5, Bucuresti acum ceva vreme si mi se pare ca este un ansamblu rezidential destul de OK pentru mine. Acum insa vreau sa analizez destul de multe oferte inainte de a face o alegere finala. Nu vreau ca pe urma sa imi para rau de ce am facut.

Se pare ca cei de la Dream Residence 2 - Ansamblu Rezidential in sectorul 5 » au cele mai bune oferte pentru clientii lor si reusesc de fiecare data sa vina pe piata cu preturi speciale si foarte mici. Vreau neaparat sa imi cumpar un apartament si sa ma mut in Bucuresti.

Ma gandeam ca ar fi interesant sa imi fac si aici o afacere noua. Chiar ar fi ceva tare daca as da lovitura si in capitala cu o afacere geniala. Ma uitam acum ceva vreme pe net pentru Inchirieri de spatii comerciale in Bucuresti si nu mi se pareau prea mari preturile. Acum depinde foarte mult de zona in care este spatiul comercial. Cred ca in centru sunt mai scumpe locatiile dar sigur as putea sa fac o treaba buna. Chiar o sa iau in considerare si acest lucru ca nu se stie niciodata ce afacere prospera cel mai bine mai ales intr-un oras atat de mare. Sunt multe Apartamente » Ansambluri Bucuresti si cred ca voi putea sa imi iau in sfarsit un apartament de calitate unde sa pot locui cu familia mea pe viitor. Avem in plan si un bebe asa ca dorims a il crestem in conditii excelente.
Read More

O camera de milioane

De cand eu mi-am luat un job mult mai atragator si sotia ea a fost promovata, nu prea mai avem timp de copil. Ah, am uitat sa va spun ca avem o fetita de doar 5 anisori. Da, si pentru asta am angajat o bona. Chiar daca bonele poate nu sunt chiar cea mai buna solutie, pentru ca am vazut cu totii pe internet modalitatile cum ne trateaza copiii, noi am decis sa angajam o bona care sa vina la recomandarea unor prieteni. 

Si n-am stat prea mult pe ganduri ca ne-am angajat una. Si ca sa fim siguri ca puiul nostru este bine, sanatos, am montat camere in apartament ioteoCam. Si ca sa fim si mai sigur ca acesta nu primeste bataie si nu e maltratat, am stabilit sa ne uitam foarte des la camera, sa vedem ce spun imaginile. 

Astfel, ne asiguram ca este totul bine acasa. Deocamdata nu am avut nici un fel de problema cu bona. Ba din contra, este foarte amabila si chiar are grija de copil, in comparatie cu bonele rele pe care le stim cu totii si pe care nu ni le dorim deloc in casa noastra. 

Noi am pus cate o ioteoCam in fiecare camera, incepand cu sufrageria, dormitorul, baia si bucataria pentru ca vrem sa fim absolut sigur ca totul este asa cum spune si ea. Noua ne sunt de foarte mare ajutor aceste camere, asa ca, daca si voi mergeti pe siguranta copilului tau, atunci ar trebui sa te gandesti ca sa alegi o camera ioteoCam.
Read More

Concediu cu ioteoCam

De cativa ani ma tot bate capu’ sa imi iau un concediu. Chiar vreau sa simt si eu ca traiesc. De 3 ani de cand lucrez la o importanta firma de marketing din Romania, nu am avut deloc timp pentru mine. Macar sa ies cu sotia la Mare macar 1 zi. Nimic. Uneori programul este asa prost, incat nici macar nu ne vedem acasa. M-am saturat. Am pus mana pe tableta si m-am interesat pe interent pentru o excursie la un Ocean, si fiindca este primul meu concediu, nu m-am uitat la bani. 

Am luat doua bilete tur-retur, am luat imbracaminte fara sa stie ea si intr-o noapte…am asteptat-o si i-am facut o surpriza. Cand a aflat ca am organizat totul si ca plecam, a fost asa fericita, incat 5 minute nu am oprit-o din plans. Pe final a intervenit totusi o problema. Ce ma fac cu hotii din cartier? Mie cam frica sa-mi las casa nepazita. Am intrat pe internet si am dat de IoteoCam, o firma de specialitate. 

Am intrat pe magazinul lor si am gasit fix ceea ce cautam. Camere video de supraveghere transparente si de calitate. M-a interesat sa filmeze FULLHD 1080p, iar pe timp de noapte, sa aiba infla-rosu ca sa fie eu mai sigur. Nu am stat foarte mult timp pe ganduri si repede am comandat. In 2 zile mi-a venit comanda si am instalat camera de supraveghere. Sincer sa fiu, nu am stat foarte mult sa instalez camera. 

Totul a durat 10 minute, iar cu tot cu setarile de WiFi, am instalat-o intr-un sfert de ora fara batai de cap. Camera functioneaza impecabil si am intarziat o zi doar ca sa vad eu cum se vede noaptea. Consider ca mi-am achizitionat cel mai bun BodyGuard din Craiova.
Read More

Tocmai.ro îţi oferă siguranţă unor colete perfecte

O mare problemă a celor care comanda online este faptul că nu pot deschide coletele decât după  ce  achita  suma  stabilită  de  vânzător. Acest  lucru  este  mai  mult  decât  frustrant  mai  ales  atunci  când vânzătorul nu este o persoană juridică sau o firmă, iar ţie ca şi client îţi vine greu să crezi că  în pachet ai lucrurile pe care le-­ai comandat. Dar acesta problemă a dispărut o dată cu lansarea  celei mai avantajoase campanii a celor de pe Tocmai.ro. Ei, pe lângă faptul că îţi oferă transport  gratuit la primele 5 comenzi lunare, îţi oferă şi posibilitatea de a deschide coletele înainte de a  achita suma cerută de vânzător.

Astfel cumpărătorul poate deschide coletul la primire, îl verifica  preţ de 7 minute, se asigura că produsele sunt cele pe care le-­a comparat, că ele sunt exact în  starea promisă şi abia după aceea pot achita suma stabilită de vânzător.  Transportul gratuit se oferă coletelor de maxim 10 kilograme ce sunt livrate în localităţile standard  FAN Courier, orice utilizator poate beneficia de 5 comenzi lunare cu transport gratuit iar cei ce  comanda  pe  raza  Bucureştiului  beneficiază  de  transport  gratuit  nelimitat.  Acest  lucru  duce  la  scăderea  costurilor,  atât  pentru  vânzători  cât  şi  pentru  cumpărători.

Dar  asta  nu  este  tot,  plata  coletului  se  face  Ramburs  şi  suma  va  ajunge  la  vânzător  în  2  ­  3  zile  lucrătoare.  Cum  pot  vânzătorii beneficia de transport gratuit? Simplu, ei pot să activeze această opţiune prin simplă  modificare a unui anunţ deja existent sau prin adăugarea unui anunţ nou. Mai simplu de atât nici  că se putea.     Un transport gratuit poate reduce semnificativ costurile coletului, de asemenea posibilitatea de a  verifica  produsele  de  către  cumpărător  reduce  riscul  unei  păcăleli,  crescând  astfel  gradul  de  siguranţă între cumpărător şi vânzător.
Read More
Dofollow Blog