NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus

Concediu cu ioteoCam

De cativa ani ma tot bate capu’ sa imi iau un concediu. Chiar vreau sa simt si eu ca traiesc. De 3 ani de cand lucrez la o importanta firma de marketing din Romania, nu am avut deloc timp pentru mine. Macar sa ies cu sotia la Mare macar 1 zi. Nimic. Uneori programul este asa prost, incat nici macar nu ne vedem acasa. M-am saturat. Am pus mana pe tableta si m-am interesat pe interent pentru o excursie la un Ocean, si fiindca este primul meu concediu, nu m-am uitat la bani. 

Am luat doua bilete tur-retur, am luat imbracaminte fara sa stie ea si intr-o noapte…am asteptat-o si i-am facut o surpriza. Cand a aflat ca am organizat totul si ca plecam, a fost asa fericita, incat 5 minute nu am oprit-o din plans. Pe final a intervenit totusi o problema. Ce ma fac cu hotii din cartier? Mie cam frica sa-mi las casa nepazita. Am intrat pe internet si am dat de IoteoCam, o firma de specialitate. 

Am intrat pe magazinul lor si am gasit fix ceea ce cautam. Camere video de supraveghere transparente si de calitate. M-a interesat sa filmeze FULLHD 1080p, iar pe timp de noapte, sa aiba infla-rosu ca sa fie eu mai sigur. Nu am stat foarte mult timp pe ganduri si repede am comandat. In 2 zile mi-a venit comanda si am instalat camera de supraveghere. Sincer sa fiu, nu am stat foarte mult sa instalez camera. 

Totul a durat 10 minute, iar cu tot cu setarile de WiFi, am instalat-o intr-un sfert de ora fara batai de cap. Camera functioneaza impecabil si am intarziat o zi doar ca sa vad eu cum se vede noaptea. Consider ca mi-am achizitionat cel mai bun BodyGuard din Craiova.

3 comentatori

Vlad Caruseanu Sunday, June 15, 2014 at 10:21:00 AM GMT+3

Si cum a fost in concediu?

Valy Tuesday, June 17, 2014 at 3:47:00 PM GMT+3

si eu de curand mi-am instalat o camera de supraveghere si sunt foarte linistit acum.

locuri de munca in strainatate Wednesday, June 18, 2014 at 10:54:00 AM GMT+3

este foarte buna o camera de supraveghere mai ales daca nu ai pe cine sa lasi acasa e foarte ok