NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Dans, muzică, dans (A)

lectii, dans
Încă de mic copil ai fost iniţiat în ale dansului, ai fost pe la tot felul de petreceri şi te-ai cam prins tu cum stă treaba cu această activitate atât plăcută de cei mari. La început ai fost cam stângaci şi nu prea îţi dădeai seama dacă ceea ce făceai tu pe ringul dans se putea numi într-adevăr dans. Apoi ai crescut, ai început să mergi şi la mai multe petreceri, banchete, majorate, etc.. Şi toată lumea părea că se simte bine pe ringul de dans, dar tu ştiai că ceea ce făceai tu pe ring nu îl puteai numi dans, aşa că preferai să te ascunzi într-un colţ şi purtând discuţii cu tot felul de oameni care, poate, şi ei se ascundeau de cei ce voiau să îi tragă cu forţa pe ringul de dans.
Cum necum, ai reuşit să te eschivezi un timp... până când ai întâlnit-o pe ea. Era tot ce îţi putea dori, era perfectă, atât de perfectă încât de gândeai că Dumnezeu a greşit formula. Ei bine, era tot ce ai visat numai că perfecţiunea ei se dovedea şi pe ringul de dans... unde tu te puteai deja numi corigent. Dar cu toate astea era singura pe care nu o putea refuza şi nici nu o puteai lăsa să danseze cu alţii, o voiai doar pentru tine. Ce era de făcut, trebuia să te dovedeşti a fi şi tu ceea ce ea îşi doreşte, aşa că te-ai apucat de dans. Ai vrut să exersezi şi să îi demonstrezi că şi tu eşti bun pentru ea. Aşa că ai început să iei lecţii de dans la şcoala Stop and Dance. Timpul a trecut, tu ai exersat şi ai munci din greu pentru a te putea afişa cu ea pe ring. Şi uită-te acum la tine, cât de bine te mişti pe ringul de dans şi cât de ferica e ea că te poate avea doar pentru ea. Nu ţi-ai imaginat niciodată că ar putea fi atât de uşor să te mişti pe ritmul muzicii şi totuşi e atât de bine. Şi acum stai şi te gândeşti de ce ai fugit atâta timp, când tu stăteai pe lângă ring, alţii se distrau şi se bucurau de dans. Şi abia acum tu realizezi cât de bine e, aveai nevoie de un impuls. Ea e impulsul tău.
Dânsul a reuşit să vă apropie şi mai mult şi ţi-a deschis uşa către şi mai multe oportunităţi. Dânsul nu e complicat atâta timp cât simţi ritmul muzicii şi vrei să te simţi bine. Dacă şi tu vrei să urmezi câteva lecţii de dans eu zic să te apuci chiar acum, nu de altă dar nu cred că vrei să mai ratezi multe petreceri şi să pierzi toată distracţia. Pentru mai multe detalii despre cursurile de dans pe care le-ai putea urma click pe cursuri dans nunta.

Nu uita că orice curs pe care îl faci e ca o investiţie în tine, una care te ajută să evoluezi mai mul şi mai mult.

0 comentatori

Dofollow Blog