NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Semipreparatele iti ofera o masa gustosa, rapid si usor (P)

Produsele semipreparate sunt un segment de piata vazut in modalitati diferite de multi oameni. Unii raman cu ideea ca ceea ce e facut in casa cu mana ta e cel mai bun lucru, mancarea de la mama acasa nu poate fi inlocuita, altii le compara cu fast food sau pun accentul pe procedura de conservare care intra in aceste preparate. Adevarul este ca produsele semipreparate sunt, dupa cum spune si numele, preparate partial, restul procesului fiind finalizat acasa de cumparator.

Congelarea sau diferitii conservanti folositi pentru pastrarea produsului sunt la fel ca orice altii conservanti din produsele pe care le cumparam. Nu mai mancam ce cultivam, traim intr-o societate industriala unde fiecare este specializat intr-un domeniu, nu facem toti de toate. Conservantii din mancare sunt un pret pe care il platim pentru acest lucru, dar, sa fim seriosi, milioane de oameni consuma produse conservate astfel si o fac de zeci de ani. Daca chiar ar fi o problema eu zic ca am observa pana acum. Revenind la subiectul nostru, semipreparatele sunt de foarte multe ori produse congelate care pot sa iti faca viata mai usoara in pregatirea unui fel principal sau care pot sa iti dea un desert fara prea multa bataie de cap. Iar, astazi cand toti lucram, cand nu avem o zi intreaga, nici macar o jumatate de zi ca sa ne punem pe gatit, tot ajutorul in prepararea mancarii este binevenit. In Constanta gasesti semipreparate la Selgros Nord.

7 comentatori

Alina Monday, August 18, 2014 at 12:55:00 PM GMT+3

Sunt ok si semipreparatele in masura in care nu prea ai timp sa stai in bucatarie, dar cred ca mai ok este sa consumi mancare proaspata.

Flori Wednesday, August 20, 2014 at 4:34:00 PM GMT+3

Sunt ok si semipreparatele dar asa...mai cu masura.

Velix Saturday, October 4, 2014 at 10:52:00 PM GMT+3

Semipreparatele trebuie folosite in combinatie cu altceva, altfel pe termen lung pot manifesta consecinte asupra organismului!

Alina Friday, October 17, 2014 at 2:44:00 PM GMT+3

Nu sunt de acord cu semipreparatele. Trebuie sa mancam cat mai sanatos, cat mai bio. In ziua de azi, trebuie sa avem mare grija ce produse consumam, din pacate!

Vio Tuesday, October 28, 2014 at 5:04:00 PM GMT+2

Cand timpul nu iti mai permite sa stai la cratita prea mult timp...semipreparatele sunt baza. :)

klador Wednesday, November 12, 2014 at 2:59:00 PM GMT+2

Chiar daca nu sunt asa sanatoase,sunt la indemana cand nu ai timp.Eu le evit pe cat de mult posibil pot.

Atlas Tuesday, March 20, 2018 at 10:38:00 AM GMT+2

O masa copioasa si delicioasa.

Dofollow Blog