NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ce e mai frumos decât să dansezi (A)



Sunt zile obositoare la sfârşitul cărora vrei să te relaxezi, unii aleg să se relaxeze acasă cu o cană de ceai în mână iar alţii aleg să danseze într-o şcoală de dans. Dacă trăieşti în Bucureşti ştii foarte bine despre ce vorbesc, cu siguranţă sit u ai trăit aceste moment şi îţi doreşti câteva minute de linişte şi relaxare. Este dansul o metodă potrivită pentru relaxare? Cu siguranţă, dansul ne poate oferi acea libertate care uneori ne lipseşte. Prin dans poţi să îţi exprimi toate acele sentimente care prin cuvinte par a fi imposibil de rostit.

Caută o şcoală de dans care să îţi ofere cât mai multe variante, cât mai multe stiluri de dans din care tu să alegi. Poţi merge pe stilurile pe care tu deja le ştii dar la fel de bine poţi încerca şi alte stiluri care îţi sunt necunoscute. Poţi încerca baletul, dacă e prea mult pentru tine mergi pe stilurile clasice tango, rumba sau salsa, dar dacă eşti un spirit liber poţi foarte bine să încerci break dance-ul sau de ce nu hip-hop-ul. Nu uita că atunci când alegi să faci ceea ce place nu ai cum să dai greş, nu ai cum să nu te simţi bine şi nu ai cum să nu te relaxezi şi să te umpli de fericire şi bucurie.

Ocupă-te şi de tine, ştim că viaţa poate fi grea, că serviciul este obositor dar cu toate acestea trebuie să ne găsim timp şi pentru noi, trebuie să ne dedicăm câteva ore din viaţa noastră şi lucrurilor care ne fac bine. Alege să te distrezi, chiar dacă o faci într-o şcoală de dans, poţi alege să petreci câteva ore dansând şi distrându-te iar apoi să fii mai fericit şi mai mulţumit că niciodată. Dacă eşti din Bucureşti poţi oricând să le faci o vizită celor de la Stop & dance studio. Să te distrezi alături de ei şi să înveţi ce înseamnă defapt dansul şi exteriorizarea sentimentelor prin intermediul dansului. Nu uita şi de copilul tău, chiar dacă e micuţ şi el poate participa la câteva cursuri de dans, căci dansul poate ajuta la dezvoltarea lui, prin dans cel mic îşi poate dezvolta abilităţile de comunicare, îşi poate tonifica musculatura. De asemenea îi oferi o activitate creativă din care el poate învăţa foarte multe lucruri, cum să fie lider, cum e să faci parte dintr-o echipă, dar cel mai important să îşi îmbunătăţească funcţiile de coordonare, flexibilitate şi cu siguranţă forţa.

Dansul este o activitate foarte plăcută pentru cei mici, de aceea îi vezi încă de mici mişcându-se pe ritmul unei melodii oarecare.



Se spune că fiecare inimă bate diferit şi ritmul bătăilor ei vor definei stilul muzical preferat de fiecare om în parte şi mai apoi stilul de dans caracteristic. De aceea unii oameni manifestă o preferinţă pentru balet iar alţii înclină mai mult către break dance. Totul ţine de modul în care inima noastră bate, căci cu siguranţă dansul şi muzica sunt cheile inimii noastre.

10 comentatori

Aiana Monday, September 1, 2014 at 5:48:00 PM GMT+3

Dansul a ramas si va fi una din cele mai frumoase arte!

Petre H Friday, September 5, 2014 at 5:26:00 PM GMT+3

E frumos sa canti, e frumos sa dansezi, e frumos sa joci o piesa de teatru si sadisfactia totala este atunci cand lume te aplauda la scena deschisa si te apreciaza pentru ceea ce faci

ing.Valentin Jalba Monday, September 8, 2014 at 5:50:00 PM GMT+3

Acum doi ani am ajuns la o sala amenajata pentru dans sportiv, rugat de catre fica mea, care nu avea un partener. Astfel am avut ocazia sa constat ca dansul, de orice fel, este cea mai placuta metoda de a face mai multa miscare, impreuna cu muzica insotitoare si nu in ultimul rand partenerele si partenerii de dans. Este cea mai fericita imbinare dintre sport, muzica, arta si frumusete.

Diana Thursday, October 2, 2014 at 12:56:00 PM GMT+3

Este important sa ne facem timp si pentru noi si sa facem ceea ce ne face fericiti.

Transport Friday, October 3, 2014 at 12:50:00 PM GMT+3

este foarte frumos sa dansezi.

Conta PFA Wednesday, October 8, 2014 at 1:58:00 PM GMT+3

Cei de la Stop And Dance sunt niste oameni deosebiti. Cat despre profesionalism nu mai vorbim. Intamplataor i-am cunoscut la o nunta unde au venit sa sustina un show latino incendiar.

Ionut Wednesday, October 8, 2014 at 9:08:00 PM GMT+3

Dansul inseamna exprimarea sentimentelor prin gesturi si nu prin vorbe.

DJ Nunta Bucuresti Friday, October 10, 2014 at 9:43:00 PM GMT+3

Intamplator sau nu, colaborez cu Stop And Dance, si tot ce pot sa va spun in doua vorbe este ca sunt extraordinari!

Diana Wednesday, October 22, 2014 at 3:58:00 PM GMT+3

Prin dans te poti exprima cel mai bine.

tenis de masa Friday, October 24, 2014 at 4:09:00 PM GMT+3

Fie ca alegi niste cursuri de dans, de balet, tenis de masa sau orice alt sport, important e sa faci miscare. Iti ajuta si trupul dar mai ales mintea. Te relaxeaza si te ajuta sa dormi mai bine. Din ce in ce mai multi oameni duc o viata prea sedentara si ii aud din ce in ce mai des ca se plang de insomnii. E bine sa iesim afara fie ca alergam sau jucam fotbal, tenis, sau ne dam cu bicicleta, rolele etc. Incet-incet ne educam si noi din puctul asta de vedere si asta se vede in numarul tot mai mari de sali de fitness, de dans etc si oameni care fac miscare prin parcuri.

Dofollow Blog