NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Ca la noi, la nimeni

In Romania vezi tot felul de masini. Masini romanesti, din Italia, nemtesti si moda este chiar sa se inmulteasca masinile englezesti.


Zis si facut, pentru ca pentru o firma de tractari auto atata timp cat sunt profesionisti si isi fac treaba asa cum trebuie, nu este nici o problema in ceea ce priveste un transport masini din Anglia sau chiar o plecare din Londra.


In plus si cu tarie, pentru ei o plecare din UK nu ar reprezenta o problema, dar cand vezi atat de multe persoane cu masini cu volan pe dreapta primul lucru care-ti prin cap este cum conduc acesti oameni si cum au venit din Anglia cu aceste masini. Ei bine, au putut sa vina cu ele in Romania cu ajutorul unui transport de masini din Anglia si, cu siguranta conduc al naibi de greu. Mai ales in depasiri.


Dar acest lucru ii scuteste bani, firmelor de tractari le aduce ceva buget in buzunar si astfel toata lumea este multumita.



Ca la noi, la nimeni

2 comentatori

formatie bacau Thursday, October 24, 2013 at 2:23:00 PM GMT+3

pai daca suntem saraci luam si noi masini mai eftine de la englezi dam cateva sute de lire de unde bani de masini inscrise in romania

liviu Friday, October 25, 2013 at 3:47:00 PM GMT+3

Calitatea oferita de bestiala marca de vehicule numita Renault ne pune la dispozitie prin saracuta Dacia un confort conditionat cat despre minunatele dotari pe care le are prefer sa iau o masina second cu aceasi bani chiar daca e mai veche paote full option

Dofollow Blog