NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda

fundul bombat

Sursa: monden-non-stop.blogspot.ro


Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda! Da, noua generatie de TV au acel 16:9, sau wide, care lăţeşte lucrurile pentru … ei ştiu, că mie sincer nu îmi place. Oricum, privind la un astfel de TV, te obişnuieşti cu formele care le vezi. Dar de acolo şi până la discuţia avută cu Alessia …


Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda!


Da, o discuţie simplă cu cineva, pe numele ei de chat, Alessia, m-a făcut să mă gândesc cât de plină este lumea de fraiere. Această fătucă s- a chinuit câteva luni bune să îşi crească un fund bombat, iar la întrebarea mea cam care ar fi motivaţia, am primit un răspuns … bombă: “Este la modă”. Degeaba am încercat să îi explic cum este situaţia cu TV 16:9 şi tot restul, ea a ţinut-o într-una cu moda. Într-adevăr, a recunoscut că nu poate explica de ce în orice videoclip de pe Youtube nu la fel se vede, dar ea, sărmana, a crescut un fund bombat, pentru a fi trendy.


Bun, doar că … într-una dintre discuţiile cu un prieten îi spuneam că mă surprinde acel fund bombat al fetelor ce tinde să fie o modă aparte. Dar acum am impresia că este doar o etichetă de  fraieră ce şi-o pune orice fată care face dinadins acest “bombeu”! Nu vreau sa fiu rău, a fost iarna şi lipsa de mişcare duce la astfel de lucruri, dar de acolo la a face cu voinţă aşa ceva este cale lungă. Şi, da, te etichetează drept fraieră, dacă mai şi explici cu lux de amănunte cum ai reuşit tu în 6 luni să îţi creşti acel fund bombat.


Fundul bombat, motiv de exercitii speciale?


O simplă căutare pe net îţi dezvăluie faptul că există chiar şi articole scrise de … fitness, ce te învaţă cum să ai fundul bombat! Nu este lucru rău, căci mişcarea este sănătoasă, dar, să mă ierte cel de sus, să îţi modelezi fundul bombat pentru că aşa ai văzut la TV că este la modă … Ah, am uitat să vă spun. Nu a reuşit să îmi dea exemple concrete de vedete după care ar vrea să se modeleze. Probabil nu a găsit ceva satisfăcător, nu ştiu. Cum spuneam, mă bucur că fac exerciţii pentru aşa ceva, căci altfel ar fi vai şi amar de corpul respectiv. Să creşti un astfel de fund este uşor, să îl menţii în formă este greu.


Şi daţi-mi voie să închei cu propoziţia: Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda!



Fraiero, TV 16:9 face fundul bombat, nu moda

10 comentatori

Octavian Friday, May 3, 2013 at 7:42:00 AM GMT+3

16:9 HDMI "casa moara fetili" Vb lu' Grasu xxl

Neamtu Friday, May 3, 2013 at 1:54:00 PM GMT+3

Daaaa, dar ne placeeeeeeeeee :))!

Laurentiu Friday, May 3, 2013 at 8:52:00 PM GMT+3

Si cu tine acum..e de ajuns ca 'stie' sa cante, vrei sa mai fie si desteapta. Ma rog, eu chiar as vrea sa aiba fundurile in realitate ca-n imaginile redate de un tv in format 16:9.

Igrec Wednesday, May 8, 2013 at 7:59:00 AM GMT+3

@Laurentiu

vrabia malai viseaza :)

Bogdan Wednesday, May 8, 2013 at 5:03:00 PM GMT+3

Asa fund :)

costin Wednesday, May 8, 2013 at 9:20:00 PM GMT+3

unde-i dodel?
anunatati-l ca a ma aparut o bomba sexi

Laurentiu Thursday, May 9, 2013 at 10:37:00 PM GMT+3

@ Igrec: De ce ma, ti-e ti-ar displacea un fund ferm si bombat sau iti plac rozatoarele de shaorma?

Andrey Friday, June 21, 2013 at 2:18:00 PM GMT+3

poate vrea sa se lanseze in muzica fata si daca nu stie sa cante, macar sa dea din buci

Adriana Radu Thursday, July 18, 2013 at 10:43:00 AM GMT+3

A inebunit lumea :)

La moda Thursday, August 1, 2013 at 11:42:00 AM GMT+3

Mie mi se pare can in ultima vreme doua tipuri de femei sunt la moda: cele subtiri, si cele voluptoase. Mai de mult, femeile la care ai ce sa prinzi au fost la moda. Cred ca ambele variante sunt o exagerare. Barbatii sunt cu gusturi diferite, si nu cred ca formele feminine poate sa schimbe acest lucru, fie sau sa nu fie la moda.

Dofollow Blog