NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Make Skype calls from your Android phone

Make free Skype-to-Skype video calls, and call phones at Skype rates on the move
Make free Skype-to-Skype calls and video calls or call phones and landlines at Skype rates on the go.
- Free* Skype-to-Skype IM, calls and video calls over 3G or WiFi
- Cheap calls and texts to landlines or mobiles at great Skype rates
- Instant message friends at the same time
* Data plan or WiFi connection required

- Some handsets may not be supported
- You need Android v2.2 to run Skype on a Samsung Galaxy S
- Two way video calling is supported on the following handsets: Google Nexus S, HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro.
Support for more handsets coming soon.

Asteptam demult aceasta evolutie de la Skype. Mai vedem cum ramane cu legislatia din diversele tari. Nu cred ca se vor lasa pacalite marile companii de telefonie mobila, pentru ca vor saraci in felul acesta.
Read More

Videoclip Fara cuvinte - BUG Mafia - o treaba excelenta


Fara cuvinte - BUG Mafia feat. Loredana Groza.
Tot fara cuvinte m-au lasat si pe mine. O regizare excelenta, sincronizare perfecta a mesajului cu videoclipul, poate un pic prea subliniata una dintre linii. In rest nota 10.
Videoclipul Fara cuvinte a celor de la BUG Mafia surprinde ( si duce la extrem) cateva realitati (din pacate) ale vietii de zi cu zi din Romania. Desi este construita pe linia extrema a comportamentului "de supravietuire", piesa aceasta ilusreaza cateva tendinte, de nedorit, dealtfel, ale societatii noastre. Trebuie sa recunosc ca una dintre gesturile ce le-am observat in videoclip, am surprins-o pe viu intr-un mic accident. Acela de a lua telefonul victimei. BUG Mafia a facut o treaba excelenta, atat piesa, cat si videoclipul. Bravo lor. Asta in ciuda faptului ca un cunoscut blogger spunea pe blogul sau ca BUG Mafia si Parazitii ar trebui sa se retraga (presupun ca este doar modalitatea sa de a aduna parerile pro si contra a fanilor BUG Mafia pe pagina sa). Atata timp cat ei reusesc sa surprinda lucrurile asa cum sunt, sa le spuna pe nume, in stilul lor, sa te faca sa intelegi la prima vizionare sau auditie mesajul, nu numai ca vor avea succes, dar chiar sunt bine-veniti. Nu tuturor le place acest stil, insa mesajul este cel important. Daca acest videoclip ar avea cum sa fie promovat in engleza, ar avea poate chiar si unele mici premii (din pacate pe la noi nu este obiceiul de a lauda sau premia un regizor sau un muzician).
Dar mai bine sa va uitati la videoclipul Fara cuvinte - BUG Mafia feat. Loredana Groza, dupa care sa lasati comentariile voastre:



Read More

Angry Birds online, offline si in viata reala

Angry Birds in viata reala!
Angry Birds este unul dintre jocurile care "prinde" pe oricine in fata calculatorului, telefonului, s.a.m.d. Pentru multi este deja o obsesie.
Multi cunoasteti jocul din extensia Google Chrome sau de pe mobil.
Iata ca Angry Birds are nu numai versiune online, in Chrome sau pe alte pagini de jocuri, ci si offline. Poti descarca, instala si juca pe un calculator, fara sa fi conectat la internet. Nu ma intrebati de unde, folositi Google, va ajuta.
Am descarcat si eu atat Angry Birds, cat si versiunea Angry Birds Rio. Sunt simpatice amandoua, am pierdut ceva vreme cu ele, si mai ales nervi.

Cum ar arata, totusi Angry Birds in viata reala? Faceti un exercitiu de imaginatie. Ah, nu reusiti? Pai sa va arat:




Read More

A face o aroganta - sa plangem impreuna!

Iata ca dupa Dan Kulcsar, care a scris articolul "Un braşovean a făcut o aroganţă la adresa Asirom Braşov", vad, de data aceasta la televizor, mai exact la stirile ProTV, folosita expresia "a face o  aroganta". Nu sunt unul dintre cei lupta pentru folosirea corecta a limbii romane, dar nu mi se pare  normal sa promovezi prostia umana. Persoana care a pornit expresia are sau nu scoala, este prost sau nu, nu judecam aici. Dar sa continui ceva nefiresc este ...
« Errare humanum est, perseverare diabolicum » Lucius Annaeus Seneca.
Iata ca nu eu sunt sensibil la aceasta fraza prosteasca. Avem un articol de acum doi ani, apartinand lui Simon Romania literara are chiar un articol despre aceasta expresie (autor Rodica Zafiu), din care citez o parte:

Construcţia a face aroganţe ilustrează, pe acelaşi tipar sintactic şi stilistic, preluarea unor termeni culţi şi abstracţi de către limbajul popular, care îi integrează prin concretizare, formarea pluralului şi cuprinderea în expresii în curs de fixare. În acest caz, circulaţia formulei inculte pare să se datoreze unei strategii de citare ironică, trimiterii aluzive la personajul politic care o foloseşte frecvent: "aşa ne-a primit Gigi Becali în curtea casei sale din Aleea Alexandru nr. 1, sectorul 1, ultima dintre achiziţiile lui imobiliare, "încă o aroganţă", cum şi-a catalogat singur isprava" (Evenimentul zilei, 19.07.2006); "unul dintre scopurile principale ale cumpărării a fost faptul că lui îi place să facă "aroganţe" (9am.ro); "unele "aroganţe", cum frumos le zice nea Gigi insultelor cu conotaţii rasiale, pe care patronul Stelei le lansează pe la TV" (Gândul, 14.09.2005); "Gigi Becali continuă să se ţină de "aroganţe", numai ca să atragă atenţia opiniei publice" (liviuman.de). Evoluţia semantică se îndepărtează în acest caz şi mai mult de uzul standard, în care aroganţă este un termen abstract, cu sens peiorativ ("purtare obraznică şi sfidătoare; atitudine de mândrie dispreţuitoare", în DEX). Uzul popular dezvoltă sensurile "act de sfidare, provocare, jignire", "manifestare de orgoliu", în contexte ambigue, în care termenului i se atribuie şi o interpretare pozitivă, strict personală (prin valorizarea afirmării de sine şi a ostentaţiei). 
Deocamdată, termenul concretizat se extinde în contexte evident ironice (mai ales în comentariile sportive): "povestea ridicolului s-a repetat însă, preşedintele Realului făcându-i "o aroganţă" lui Gigi Becali" (Cotidianul, 27.10.2006); "Piţurcă face "aroganţe": Mirel Rădoi va evolua titular cu Turcia, dar la închidere" (megasport, 22.08.2007). Deşi e o construcţie "cu semnătură", a face aroganţe nu apare doar în legătură cu personajul Becali sau cu fotbalul; ea aparţine deja registrului familiar-argotic, care absoarbe şi modifică elemente ale limbii culte: "Din ciclul "Buey, aici io fac arogantze, nu voi, intelectualilor!" (forum.acasatv.ro); "Cine e el să facă astfel de arogantze cu mine? Se dă el crocant în fatza mea! Mă ia la mishto!" (wordpress.com).

Din pacate, desi este vorba de Romania literara, nu este o luare de pozitie, ci doar un articol explicativ. Cu alte cuvinte, o sa am "onoarea" (a se citi oroarea) de a explica fiicelor mele ce inseamna, cand se foloseste si, mai ales, cum de trebuie ele sa foloseasca o expresie de prost gust.

Read More

Cand va spun sa purtati centura....!!!

Cum cazi din masina
Incerc sa va spun de ce sa purtati centura. Slava Domnului, nu sunt testate pe pielea mea. Pe langa faptul ca centura te salveaza, te tine in masina in momente grele.
Iata ca acum este vorba de 2 copii, in doua curse diferite. Si va intreb, iar: merita sa nu porti centura de siguranta? Ca te doare gatul sau e incomoda sau mai stiu eu ce scuze, dar te lasa in viata.







Kids Falls Out of Car on Busy Street - Watch more Funny Videos

Acer Aspire One D255E, 10.1, Procesor Intel Atom N455, RAM 1GB, HDD 250GB; Pret: 999 leiLaptop ieftin si bun
Read More

Cei 5 ce iti decid soarta!

Nu este un titlu bomba! Si nu este vorba nici de vre-un presedinte, sau director sau sef nu stiu de care. Sunt 5 oameni simpli, care te influenteaza in tot ceea ce faci. Esti,, practic, media lor, in toate: financiar, sentimental, intelectual, etc. Cine sunt ei?
Simplu! Fa o medie, pe o saptamana, a oamenilor cu care ai de lucru. Din toti, primii 5 care iti ocupa 80% din timpul dedicat relationarilor sunt cei a caror medie esti tu. Andy Szekely a scris si subliniat foarte frumos esentialul acestui lucru. De aceea nu voi detalia eu, ci voi face doar un studiu de caz.

In primul rand, cei cinci ar putea sa fie:
  • copii tai...
  • sotul sau sotia ta...
  • parintii tai...
  • prietenii tai...
  • colegii de la serviciu...
  • sau orice persoana careia ii acorzi o semnificativa cantitate de timp in fiecare zi (chiar daca nu fata in fata.... si de aceea poti include aici un moderator de emisiune tv, un autor pe care il citesti online... sau poate un mentor de la care inveti cum sa faci fata provocarilor de zi cu zi)   
Si acum, cazul. Sa presupunem ca din viata ta ies cateva dintre aceste persoane. Unele merg la munca in departare, iar legatura cu ei este greu de tinut (vorbesti o data pe saptamana la telefon, si acele lucruri pe scurt), iar altele ies pentru ca asa se intampla (daca pleaca sotul sau sotia si o data cu ei si copii -nu conteaza daca este vointa ta sau a partenerului/ei- intelegi ideea) vei ramane cu 2 sau 3 persoane importante. Ce se va intampla in continuare? 
  1. Avand mult mai mult timp la dispozitie, alegi sa mai mergi la o bere sau un fotbal (dupa care o bere) si te inchizi in cercul celor care ... degusta zilnic o bere. Rezultatul? Un degustator, tu, care nu ai baut de 10 ani. Cercul vicios se accentueaza cu timpul si, cu putin noroc, te vei trezi ... tot a doua zi!
  2. avand mult timp la dispozitie, incepi sa socializezi cu tot felul de persoane, mai mult sau mai putin cunoscute, care initial nu te-au interesat in mod deosebit. Rezultatul? Depinde foarte mult de aceste persoane, de caracterul lor, de starea lor "sociala". (Nu ma intelege gresit, dar faptul de a te refugia in lumea virtuala este parte din acest calcul). poti cunoaste oameni "interesanti", sau poti deveni chiar tu unul. Si daca nu discutam aici de cei ce au totusi ceva de zis, vei fi o leguma, un dezorientat care va sti sa mearga la servici, sa vina acasa si sa se uite tot timpul pe forum/retea sociala/messenger/etc.
  3. acelasi scenariu ca la punctul 2, doar ca vei sta in fata televizorului si a calculatorului, te va invinge tristetea (doar ai "pierdut" multe, nu ai ce cauta "afara"), eventual mai adaugi niste alcool, si/sau alte substante "ajutatoare". Rezultatul? Tot o leguma, din cele mai veritabile!
  4. iti cauti ceva de lucru, in afara programului, ajuti voluntar pe undeva, inveti, mergi in excursii, faci sport, joci sah, etc. Rezultatul? Poate reusesti sa te mentii in forma buna sau acceptabila, sa cunosti sau sa intaresti prietenii mai vechi, sa devii un cineva mai bun.
  5. te las pe tine sa completezi aici:
  6. cazul studiat are inca un punct, de completat:
Ideea de baza este ca, chiar daca aceste plecari nu se intampla (sper sa nu fie cazul la voi), sa incerci sa realizezi cat de important este sa STII cu cine te inconjori. Multi ii condamna pe cei ce stau mult la servici si cu colegii, ii invidiaza ca au bani multi si ii cearta ca isi neglijeaza sotia si copii, familia, si altele. Dar se prea poate ca tocmai acest lucru sa faca ca aceea familie sa aiba acel statut, financiar si social. Nu condamn pe nimeni si nu judec pe nimeni. Pentru bani trebuie munca multa, pentru prieteni, trebuie munca si mai multa. Ideeal ar fi ca numarul unu dintre prieteni sa fie chiar sotul/sotia, si atunci vei avea si familie fericita. 

Chiar inainte de a scrie acest articol, discutam cu un bun prieten. I-am expus ideea si l-am rugat sa se gandeasca daca este asa (apropo -astept raspuns). Si va provoc si pe voi sa raspundeti la aceste intrebari. Punctele 5 si 6 sunt valide, au caracter concret si vor fi completate dupa ce va dati cu parerea. 

Principalul? POTI ALEGE! Ai puterea sa alegi, sa schimbi in asa fel proportiile incat sa fi o medie a celor mai buni din viata ta. Si te vei simti mult mai bine, vei fi o persoana mai buna, si, de ce nu, chiar mai   bogat. Uite-te in jurul tau, deschide ochii, incepe sa simti, sa traiesti, sa vibrezi, si, mai ales, sa fi o persoana mai buna. 

E un lucru greu sa zambesti de dimineata, dar daca stiu ca voi face ziua un pic mai buna cuiva, o fac, chiar daca mintea mea ar vrea sa dicteze altceva. Ma ajuta si pe mine sa am o zi mai  buna, si si persoana cealalta se va simti mai bine.


Read More

Cum te urci in masina?

Este vara si iti cumperi o inghetata. Soferul de asteapta nerabdator, geamurile sunt deschise. Mainile iti sunt ocupate, soferul nervos nu este atent. Ce-ti ramane de facut? Sa te urci in masina! Dar cum?
Pai, priviti aceste imagini si veti stii. E simplu, nu?



Read More

Utorrent 3.0

utorrent 3.0
A aparut mult asteptata versiune 3.0 Utorrent (care de fapt este µTorrent), versiune stabila. Ce noutati aduce?
In primul rand puteti viziona, daca viteza de download este buna, fisierele media chiar inainte de a le descarca complet (o bucurie, nu? Nu mai esti nevoit sa astepti pentru a constata ca nu are calitatea dorita sau alte mici surprize).
O alta noutate este sistemul de rating si comentariile, ce pot fi accesate din programul Utorrent. Trebuie sa te loghezi, dar ai si beneficii, daca ai cont. Unul ar fi faptul ca poti controla programul prin comanda de la distanta prin accesarea remote.utorrent.com (sa zicem de pe un sistem Android). Va surade ideea de a porni, opri sau monioriza descarcarile din Utorrent 3.0?
O mentiune ar mai fi boxul drag and drop, care usureaza munca in cazul unui upload.
Mai sunt si alte noutati aduse cu versiune 3.0, dar care va las sa le descperiti chiar voi.
Programul se poate descarca de pe pagina producatorului.







TVA Inapoi pentru Orice Laptop sau Netbook!

Perfect Tour
Read More

A merge p bicicleta ... nicaieri

Poti sa mergi cu bicicleta nicaieri! Daca ai dubii asupra acestei propozitii, verifica videoclipul de mai jos.
Poate ca o face din distractie, poate ca pentru o bere. In orice caz imi pare cu mult mai interesant ceea ce face, fata de ce am vazut la tinerii de azi cu acele BMX-uri ce sunt distruse repede.
Pe cand si pe la noi biciclisti profesionisti ca cel din imagine?






Read More

Carti ieftine, cateva zile, online!


Nu cumparati carti, pentru ca oricum nu le cititi. E noua tendinta ce am observat-o in ultimii ani. Si totusi....
Iata ca eMagCarti si jocuri online a trecut si la vanzarea de carti si jocuricarti si jocuri la eMag, iar zilele acestea preturile sunt mai mici cu 20%. Informatia soseste cu intarziere pentru cei ce au fost deja la serbarile de absolvire (ce bine ar fi prins o carte), dar mai sunt serbarile de sfarsit de an scolar.
Poate par scumpe oricum cartile, dar daca te gandesti ca este pretul a 2-3 pachete de tigari (sau a 5-6 beri -pentru nefumatori), atunci nu e un efort financiar atat de mare. Si ce este si mai frumos, transportul este gratuit. Cel putin deocamdata (desi de 1 an nu am mai platit separat transportul la comenzile facute la eMag).
jocuri la eMag
Titlurile cartilor si jocurile care le gasiti la eMag sunt extrem de variate, pentru toate gusturile.
"În contextul trendului ascendent pe care îl înregistrează vânzările online de carte la nivel mondial, investiţia în piaţa online de carte va reprezenta o direcţie strategică pentru eMAG" este declaratia celor de la eMag. Si ii felicit pentru acest gest. Nu numai o data mi s-a intamplat sa caut un titlu, sa il gasesc si sa constat ca nu am cum sa il cumpar online, fiind nevoit sa merg cateva sute de kilometrii (recordul a fost de 200) ca sa cumpar cartea respectiva. Cei ce nu locuiesc in capitala stiu de spre ce vorbesc.


Vola.ro
Read More

Dirt Devil - Exorcistul


O reclama bine facuta spune multe. Si daca este comica, e si mai bine.
Este cazul acestei reclame (da, nu este trailer la The Exorcist) ci o reclama interesanta la The Exorcist. Va mai spun ca este vorba despre Diavolul Mizeriei -Exorcistul. Si tot nu ati ghicit la ce face reclama, nu?

 Priviti:

Dirt Devil-The Exorcist from MrPrice2U on Vimeo.


Read More

Talentele asteapta sa fie descoperite


Pentru ca Romanii au talent s-a terminat, iata ca putem viziona alte performante din diferite colturi ale lumii. In acest videoclip puteti vedea un baiat extrem de ambitios, fugit din orfelinat de la varsta de 5 ani, care a trait pe strazi si care... Va las sa priviti videoclipul:



Read More

Cei 5 care iti decid soarta!

Nu este un titlu bomba! Si nu este vorba nici de vre-un presedinte, sau director sau sef nu stiu de care. Sunt 5 oameni simpli, care te influenteaza in tot ceea ce faci. Esti, practic, media lor, in toate planurile: sentimental, intelectual, financiar, etc. Cine sunt ei?
Simplu! Fa o medie, pe o saptamana, a oamenilor cu care ai de lucru. Din toti, primii 5 care iti ocupa 80% din timpul dedicat relationarilor sunt cei a caror medie esti tu. Incluzi aici si online-ul (Facebook, YahooMessenger, s.a). Andy Szekely a scris si subliniat foarte frumos esentialul acestui fapt. De aceea nu voi detalia eu, ci voi face doar un studiu de caz.



In primul rand, cei cinci ar putea sa fie:
  • copii tai...
  • sotul sau sotia ta...
  • parintii tai...
  • prietenii tai...
  • colegii de la serviciu...
  • sau orice persoana careia ii acorzi o semnificativa cantitate de timp in fiecare zi (chiar daca nu fata in fata.... si de aceea poti include aici un moderator de emisiune tv, un autor pe care il citesti online... sau poate un mentor de la care inveti cum sa faci fata provocarilor de zi cu zi)   
Si acum, cazul. Sa presupunem ca din viata ta ies cateva dintre aceste persoane. Unele merg la munca in departare, iar legatura cu ei este greu de tinut (vorbesti o data pe saptamana la telefon, si acele lucruri pe scurt), iar altele ies pentru ca asa se intampla (daca pleaca sotul sau sotia si o data cu ei si copii -nu conteaza daca este vointa ta sau a partenerului/ei- intelegi ideea) vei ramane cu 2 sau 3 persoane importante. Ce se va intampla in continuare? 
  1. Avand mult mai mult timp la dispozitie, alegi sa mai mergi la o bere sau un fotbal (dupa care o bere) si te inchizi in cercul celor care ... degusta zilnic o bere. Rezultatul? Un degustator, tu, care nu ai baut de 10 ani. Cercul vicios se accentueaza cu timpul si, cu putin noroc, te vei trezi ... tot a doua zi!
  2. avand mult timp la dispozitie, incepi sa socializezi cu tot felul de persoane, mai mult sau mai putin cunoscute, care initial nu te-au interesat in mod deosebit. Rezultatul? Depinde foarte mult de aceste persoane, de caracterul lor, de starea lor "sociala". (Nu ma intelege gresit, dar faptul de a te refugia in lumea virtuala este parte din acest calcul). poti cunoaste oameni "interesanti", sau poti deveni chiar tu unul. Si daca nu discutam aici de cei ce au totusi ceva de zis, vei fi o leguma, un dezorientat care va sti sa mearga la servici, sa vina acasa si sa se uite tot timpul pe forum/retea sociala/messenger/etc.
  3. acelasi scenariu ca la punctul 2, doar ca vei sta in fata televizorului si a calculatorului, te va invinge tristetea (doar ai "pierdut" multe, nu ai ce cauta "afara"), eventual mai adaugi niste alcool, si/sau alte substante "ajutatoare". Rezultatul? Tot o leguma, din cele mai veritabile!
  4. iti cauti ceva de lucru, in afara programului, ajuti voluntar pe undeva, inveti, mergi in excursii, faci sport, joci sah, etc. Rezultatul? Poate reusesti sa te mentii in forma buna sau acceptabila, sa cunosti sau sa intaresti prietenii mai vechi, sa devii un cineva mai bun.
  5. te las pe tine sa completezi aici:
  6. cazul studiat are inca un punct, de completat:
Ideea de baza este ca, chiar daca aceste plecari nu se intampla (sper sa nu fie cazul la voi), sa incerci sa realizezi cat de important este sa STII cu cine te inconjori. Multi ii condamna pe cei ce stau mult la servici si cu colegii, ii invidiaza ca au bani multi si ii cearta ca isi neglijeaza sotia si copii, familia, si altele. Dar se prea poate ca tocmai acest lucru sa faca ca aceea familie sa aiba acel statut, financiar si social. Nu condamn pe nimeni si nu judec pe nimeni. Pentru bani trebuie munca multa, pentru prieteni, trebuie munca si mai multa. Ideeal ar fi ca numarul unu dintre prieteni sa fie chiar sotul/sotia, si atunci vei avea si familie fericita. 

Chiar inainte de a scrie acest articol, discutam cu un bun prieten. I-am expus ideea si l-am rugat sa se gandeasca daca este asa. Si va provoc si pe voi sa raspundeti la aceste intrebari. Punctele 5 si 6 sunt valide, au caracter concret si vor fi completate dupa ce va dati cu parerea. 

Principalul? POTI ALEGE! Ai puterea sa alegi, sa schimbi in asa fel proportiile incat sa fi o medie a celor mai buni din viata ta. Si te vei simti mult mai bine, vei fi o persoana mai buna, si, de ce nu, chiar mai   bogat. Uite-te in jurul tau, deschide ochii, incepe sa simti, sa traiesti, sa vibrezi, si, mai ales, sa fi o persoana mai buna. 

E un lucru greu sa zambesti de dimineata, dar daca stiu ca voi face ziua un pic mai buna cuiva, o fac, chiar daca mintea mea ar vrea sa dicteze altceva. Ma ajuta si pe mine sa am o zi mai  buna, si si persoana cealalta se va simti mai bine.


AdevarulShop.ro
Read More

Mobilul, cafeaua si ... muraturile

Socant! Nici nu cred ca exista mod mai oribil de a afla ca muraturile sunt pe lista lucrurilor cu risc posibil de cancer, dar nu probabil.. Uau! Sunt pe lista 2B a OMS (Organizatiei mondiale a sanatatii). Ce este lista asta, oricum? Un fel de ce?
poate sunt eu mai prost, dar tot nu pricep: "Risc posibil dar nu si probabil". O fi facut totul pe baza de statistici, dar traducerea ar trebui sa fie mai ... umana.
Mai sunt alte 266 de substante si factori pe aceasta lista OMS, dar se pare ca un simplu muritor de rand, care foloseste Google, nu prea are sanse sa afle care sunt celelalte 264.
Poate ma ajutati voi sa aflu.
OnSite
Read More
Dofollow Blog