NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Fa-ti ochelari 3D singur

Ochelari 3D stero
Pentru ca sunt tot mai multe imaginile 3D ce apar pe paginile de internet, am decis sa fac o pereche de ochelari 3D din materiale de prin casa. Exista mai multe variante, dar vi le voi spune pe cele mai simple.

In prima varianta, ai nevoie de o pereche de ochelari vechi, ce nu ii mai folosesti. Daca sunt cu lentila simpla e si mai bine. Va mai trebuie un marker de culoare rosie si unul de culoare albastra. Desfaceti finut suruburile ce tin lenitlele, apoi colorati lentilele cu markerul, cu grija, sa nu incurcati culorile. Lentila de pe ochiul stang o colorati in rosu, iar cea de pe ochiul drept in albastru. Montati totul inapoi, si aveti o pereche rudimentara de ochelar 3D.

O alta metoda este cea a ochelarilor facuti din carton. Aveti aici macheta ochelarilor 3D, tipariti, apoi faceti din carton acesti ochelari, urmand a pune in lentile doua bucati de plastic transparent rosu, respectiv, albastru.

Si pentru ca exista si metode mult mai simple, care le folositi doar in camera voastra, dupa ce va asigurati de doua ori ca este usa inchisa, iata si reteta cea mai rapida. Luati carcasa transparenta a unei carcase de CD, colorati la nivelul ochilor intr-o parte cu albastru, in celalta cu rosu, si ... voila!

Spor la lucru si distractie placuta la privit fotografiile 3D.


Iata si varinta de ochelari 3D din ochelari de soare. Urmati instructiunile!
Dofollow Blog