NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Videoclip Fara cuvinte - BUG Mafia - o treaba excelenta


Fara cuvinte - BUG Mafia feat. Loredana Groza.
Tot fara cuvinte m-au lasat si pe mine. O regizare excelenta, sincronizare perfecta a mesajului cu videoclipul, poate un pic prea subliniata una dintre linii. In rest nota 10.
Videoclipul Fara cuvinte a celor de la BUG Mafia surprinde ( si duce la extrem) cateva realitati (din pacate) ale vietii de zi cu zi din Romania. Desi este construita pe linia extrema a comportamentului "de supravietuire", piesa aceasta ilusreaza cateva tendinte, de nedorit, dealtfel, ale societatii noastre. Trebuie sa recunosc ca una dintre gesturile ce le-am observat in videoclip, am surprins-o pe viu intr-un mic accident. Acela de a lua telefonul victimei. BUG Mafia a facut o treaba excelenta, atat piesa, cat si videoclipul. Bravo lor. Asta in ciuda faptului ca un cunoscut blogger spunea pe blogul sau ca BUG Mafia si Parazitii ar trebui sa se retraga (presupun ca este doar modalitatea sa de a aduna parerile pro si contra a fanilor BUG Mafia pe pagina sa). Atata timp cat ei reusesc sa surprinda lucrurile asa cum sunt, sa le spuna pe nume, in stilul lor, sa te faca sa intelegi la prima vizionare sau auditie mesajul, nu numai ca vor avea succes, dar chiar sunt bine-veniti. Nu tuturor le place acest stil, insa mesajul este cel important. Daca acest videoclip ar avea cum sa fie promovat in engleza, ar avea poate chiar si unele mici premii (din pacate pe la noi nu este obiceiul de a lauda sau premia un regizor sau un muzician).
Dar mai bine sa va uitati la videoclipul Fara cuvinte - BUG Mafia feat. Loredana Groza, dupa care sa lasati comentariile voastre:



2 comentatori

cum slabesti Wednesday, November 30, 2011 at 1:52:00 PM GMT+2
This comment has been removed by a blog administrator.
kykypisicuta Wednesday, January 18, 2012 at 10:05:00 PM GMT+2

EXPRESIV.M-A LASAT FARA CUVINTE.

Dofollow Blog