NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Covasna - Targu Secuiesc, ocolim vreo 2 ani!

DJ121 Covasna - Targu Secuiesc
Asa arat drumul ce leaga Targu Secuiesc de Covasna. Teoretic este o lucrare asteptata de multi si de mult timp. Practic....
Avem urmatoarele date:
De la oficialitati avem o stire conform careia aceste lucrari vor fi executate din banii companiei care face lucrarile, si vor fi platite da statul roman peste 2 ani.
La fata locului, doua tronsoane de drum, Targu Secuiesc -Catalina si Covasna - Zabala, au fost desfacute pe ambele sensuri (!!!), scoasa piatra cubica si ...vedeti ce este acolo.
Surse de pe santier spun ca aceasta piatra cubica a fost vanduta in Austria unui antreprenor.
Hai sa ne uitam la intreg tabloul: Se incepe lucrul, se vinde ce este vechi, se compenseaza la salarii si materiale de lucru. Bun! Dar cand se termina banii? Vor opri lucrul si se vor plange autoritatilor ca nu pot continua. Din punctul nostru de vedere, este totuna ce fac ei, atata timp cat va fi gata la timp. Ceea ce nu cred ca se va intampla prea curand. Desi se vede vointa de a fi la zi, sunt deja mici semne ca nu vor fi lucrari de calitate. Dar tac, deocamdata. Vom vedea.
Pana atunci va sfatuiesc sa mergeti pe varianta Targu Secuiesc - Reci -Covasna, astfel riscati sa va stricati masina (eu am facut-o deja, un rulment si o bieleta de directie sunt sparte), asa ca....

Gazduire Web Hosting Domenii Romania

Perfect Tour

4 comentatori

'mnealui Saturday, April 16, 2011 at 11:34:00 AM GMT+3

Cu ceva ani in urma, am umblat o vreme prin zona si am constatat ca pe acolo mai toate drumurile sunt varza. Nu stiu cine si ce interese are dar cred ca treaba asta e facuta cu buna stiinta.

Unknown Saturday, April 16, 2011 at 1:06:00 PM GMT+3

Nu, pur si simplu suntem prea saraci, iar din banii care se dau, ramane putin pentru lucrare in sine, dupa ce isi iau comisioanele persoanele "indreptatite".

faze tari Sunday, April 17, 2011 at 10:39:00 PM GMT+3

In cativa ani poate se vor rezolva si drumurile astea ... dar ramane "poate" proeminent!

piticu Sunday, April 17, 2011 at 10:58:00 PM GMT+3

iata drum baa:|

Dofollow Blog