NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, ati fi vegetarieni

Nu sunt unul dintre cei care militeaza pentru asa ceva. Vreau doar sa fiti siguri sa stiti ce mancati. Si asta include si aspectele din acest filmulet (Paul McCartney)


Mai multe amanunte aici.

Ce ma supara pe mine este faptul ca, desi s-a hotarat sa fie scazut TVA pe produsele de baza, inclusiv pe carnea neprelucrata, procesatorii de carne sunt de parere ca.... trebuie sa mareasca procentul de profit pe carnea neprelucrata pentru a nu avea pierderi cu cea prelucrata. Dar nu spune nimeni ce si din ce se fac produsele din carne. O simpla privire pe eticheta unui salam va poate lamuri. Si atunci unde e pierderea?

Nu spun sa nu mancati carne, ci sa o faceti cu masura. Si, da, pe cat posibil, faceti voi prelucrarea carnii. E mai gustos si mai sanatos.

FunGadgets.ro

1 comentatori

Alin Wednesday, November 3, 2010 at 3:10:00 PM GMT+2

e scarbos... chiar foarte scarbos... mai ales faza cu vacile.. poate ca acest lucru se intampla in afara spatiului european. In UE conditiile sunt mult amelioarte tocmai pentru a se feri de asemenea lucruri. SI nu inteleg faza cu mancatul carnii generaza mai multe gaze cu efect de sera decat daca am manca iarba!

Dofollow Blog