NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Eu nu mă piş pe el vot, e viitorul meu! Tu?

Ai citit bine. Nu mă piş pe el vot, pentru că este în joc viitorul meu şi al tău. Să stai şi să nu faci nimic (să nu votezi) este chiar mai rău decât să mergi “interesat” la vot. Şi oricât îi cerţi pe cei ce merg şi negociază o sticlă de ulei în faţa cabinei de vot, ei măcar fac ceva, chiar dacă ilegal. Şi au ocazia de a le da şanse acelor politicieni “murdari” care se pretează la astfel de practici în ziua votului.


De ce nu mă piş pe el de vot? Pentru că am ajuns la aproape 60% absenteism în ceea ce privceşte prezenţa la vot. Adică acei idioţi care habar nu au cine candidează, ci doar marca de făină şi ulei ce se împarte, este servit chiar de tine. Lipsa ta de la cabina de vot i-a dat şansa de “ajuta” să câştige pe cel mai murdar dintre candidaţi. Eu am decis să merg şi să aleg.


Nu spun să mergi  la vot pentru a alege. Dacă eşti îndeajuns de nehotărât şi dezimteresat de propria ta viaţă, mergi măcar şi strică buletinul de vot. Astfel scad şansele de a se întâmpla tot felul de furturi la diversele secţii de vot.


Mi-a plăcut enorm, în acest sens, mişcarea celor de la Asociaţia Pro Democraţia. Un videoclip bine făcut:



Ştiu, în prag de alegeri se găsesc tot felul de voci care spun: “Mă piş pe el vot”, dar asta nu înseamnă că trbuie să fii şi tu la fel pentru a sta în trend. Videoclipul cu Mihai Viteazul este destul de elocvent în privinţa prezenţei la vot. Simplu, nu eşti acolo, nu exişti. Eşti doar un CNP atât pentru tine, cât şi pentru ţara asta “de căcat”, cum probabil catalogezi România. Ei bine, chiar din cauza ta şi al celor ca tine, dragă absenteistule, nu există alegeri libere în România.


Nu mă piş pe el vot, chiar dacă avem personaje din cele mai diverse, dintre care este greu să alegi ce este bun. Da, candidaţii de acum sunt de tot felul, doar prezidenţiabili nu sunt. Avem un psihopat, un carierist, o damă care face asta pentru CV (ce bine dă pe hârtie când o femeie a candidat  la preşedenţie, dar nu a reuşit din cauza corupţiei!), un nebun, un ştie-tot dar nu-fac-nimic, un “bunje zo”, pardon, doi ş.a.m.d.


Voi trece pe la urne tocmai pentru că nu mă piş pe el vot! Nu vreau să fiu cancerul societăţii … Şi nu, nu sunt partizanul vreunui candidat, ci al meu.


Doamna “mă piş pe el vot”, exemplul de CNP neutilizat


Doamna “mă piş pe el de vot” o face din nemulţumire faţă de ceea ce întâlneşte în munca ei directă, dar atitudinea este tot de “dă-mi bani să mă descurc cu munca mea”. Lăudabil ceea ce face, lamentabil cum îşi plânge de milă Alina Dumitriu .


eu-nu-ma-pis-pe-el-de-vot


Sursa foto: www.striblea.ro


 


 



Eu nu mă piş pe el vot, e viitorul meu! Tu?

4 comentatori

cristi Monday, November 3, 2014 at 4:49:00 PM GMT+2

mai si rade.......eu am mers la vot si o sa mai merg si in turu 2 de ce sa-mi fie furat votul? noi decidem ce facem si pe cine alegem

Mira Monday, November 3, 2014 at 6:03:00 PM GMT+2

Este dreptul meu sa aleg, este dreptul meu sa imi exprim parerea. Nici cu stricatul votului nu prea sunt de acord. Practic eu NU ALEG NIMIC...si doar iau dreptul altora sa aleaga in locul meu.

DJ Nunta Bucuresti Thursday, November 6, 2014 at 12:13:00 PM GMT+2

Si se mai intreaba pe urma, "domnisoara", de ce merge tara prost. Uite, printre altele si din cauza tricoului ei...

Contabilitate PFA Thursday, November 6, 2014 at 12:15:00 PM GMT+2

Cred ca tricoul din imagine este un pamflet...impreuna cu persoana care-l poarta...

Dofollow Blog