NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Draga Mobila de bucatarie - Bloggerii stiu cui ii vorbesc

Mobila de bucatarieDraga Mobila de bucatarie



Ceea ce scriu pe blogul acesta este o parere personala, la fel cum comentariile tale sunt tot o parere personala, dar care trebuie intermediate de mine, pentru a nu contine ceva ilegal. Ca tu nu ai un nume, ci esti doar mobila de bucatarie, nu am ce sa fac.

Sa revii peste n-spe luni si sa imi spui ca ai fost penalizata de algoritmii Google nu face altceva decat sa iti spuna ca ai fost o nesimtita de clasa mare. Nu te ofensa, este scris frumos acolo sa nu iti lasi semnatura “beton Armat” sau “mobila de bucatarie”. Tu ai ales sa ma desconsideri, iar penalitatea Google este una potrivita. Ai fost nesimtita, ti-ai luat pedeapsa. Si ma rogi pe mine, cel care ti-am spus din start sa nu faci asta, sa corectez.

Apoi mai este aspectul de tu, “mobila de bucatarie”, care imi spui ca te numesti Iulia, imi vorbesti la pertu, ca apoi, in aceeasi propozitie, sa treceti la plural (suna bine, nu?). Ce vrei sa spui, ca ai ramas dintr-o data gravida si sunteti mai multi?

Hotaraste-te, te rog, ce vrei, si nu ma deranja cu ceea ce ai facut TU! Fii responsabila si asuma-ti consecintele actiunilor tale. Ca nu dau bine fata de firma la care lucrezi, ca PR intern sau ce stiu eu ce scuze mai ai, rezolva.

Sunt sigur ca nu ai lasat o singura semnatura in tot blogul meu, draga “mobila de bucatarie”. Astazi am sters acest link, celelalte, cel mai probabil, vor ramane acolo. Ca esti penalizata, treaba ta, mai pui un alt surub in alta parte, sa tina usile bine.

Ah, este destul de probabil sa iti fi pus semnatura si pe NG’s blog dar si acolo va ramane la fel. Deocamdata!

Si inca ceva: de ce crezi ca Gmail a tratat scrisoarea ta drept spam? Think about it! Mai ai ceva de lucru …


Draga Mobila de bucatarie - Bloggerii stiu cui ii vorbesc

1 comentatori

Petre Anglia Wednesday, November 26, 2014 at 6:22:00 PM GMT+2

multumesc foarte mult de articol, m-ai informat bine!

Dofollow Blog