NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Anexita

Anexita este raceala la ovare si nu trebuie neglijata. De la mersul desculta, aer conditionat prea rece, dormit dezvelit ti se pot inflama ovarele si asa se instaleaza anexita.Anexita poate fi depistata printr-un test de sange sau printr-un test Papanicolau. Simptomele anexitei sunt usor de sesizat asa cum este usor de diagnosticat dar la cel mai mic semn trebuie consultant medicul ginecolog. Anexita se poate extinde la trompe si dupa 
aceea la uter. Simptomatologia cuprinde: simtim durere in partea inferioara a abdomenului sau in zona pelvisului, cand avem senzatie permanenta de urinare, cand simtim durere la urinat si cand secretia vaginala ni se modifica si devine abundenta. In cazuri mai grave, pot aparea si alte simptome cum ar fi greata, varsaturile, febra, ameteala sau modificarea menstruatiei (cand sangeram abundent pentru mai mult timp decat normal) .
Anexita se poate trata doar cu tratament medicamentos de la medic si doar sub supravegherea medicului ginecolog. Baile jos cu ceaiuri sunt bune dar in paralele cu tratamentul medicamentos. Dupa terminarea tratamentului nu uitati sa mergeti la control pentru a vedea daca ati scapat de anexita .

Recomand laboratorul de analize cmmb si Interpretare analize Centrul Medical Matei Basarab

0 comentatori

Dofollow Blog