NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Intelepciunea la superlativ - Lumea falsa a Facebookului

Fuck buddy

Înceteaza sa mai fii cine erai si transforma-te în cine esti!
Interesantă propoziţie. Şi se doreşte a fi una înţeleaptă. Doar că ... E una din acele scuipături ce le aruncă unii pe Facebook. Şi la care uită să semneze: "Scris, dar nu şi recitit".  M-am întâlnit în ultima vreme cu foarte multe persoane, care deţin, la 22-25 de ani, secretul vieţii, al prieteniei şi al înţelepciunii. Şi, Doamne fereşte să îi contrazici sau să argumentezi ceea ce spui. Te trezeşti cu un "unfriend" cât China (dati-mi voie să traduc - te va scoate din lista de prieteni şi va mai convinge 2-10 persoane să te scoată şi ele, la care Facebook ca măsură de siguranţă, îţi va bloca pe o săptămână posibilitatea de a lega prietenii noi, fără drept de apel - apropo, cum de nu ştie Facebook că ei mi-au cerut prietenia, şi nu eu?).

Realităţile vieţii sunt departe de aceste persoane. Stau şi visează frumos, au încredere în multe persoane din cercul de prieteni, îşî construiesc o bulă de săpun, care, mai devreme sau mai târziu, se va sparge. Până atunci ... Dumnezeu cu mila. Lumea e a lor, fac toate prostiile din lume, cred tot ceea ce spun, chiar dacă ştiu, subliniez, ştiu, că nu este aşa. Părerea lor este că poţi călca în picioare o persoană, dar dacă se dovedeşte a fi falsă concluzia lor, au oricând opţiunea de a-şi cere scuze, şi de a relua prietenia (simplu, nu, unfriend, apoi cauti, si Friend, -vi se pare cunoscută schema?). Nu au habar, şi nu o să aibă, că ceva real se construieşte pe încredere în ani de zile, pentru ca apoi, în zeci de secunde, să piardă tot, şi acel vis de a mai fi iar prieteni va dura o viaţă. Şi asta doar de la un principiu devenit mult prea popular prin această molima numită Facebook. Rămân sechele psihice, rămân suferinţe fizice şi adio viaţă echilibrată. Cel ce cu adevărat va ţine la noua persoană va avea de suferit, căci cea veche îşi va arăta colţii când se aşteaptă mai puţin.

 Aştept să apară primele victime reale, statistic vorbind, pentru ca această porcărie numită Facebook să piardă din importanţă. Mulţi dintre voi ştiţi cum este viaţa în campus. Faci toate prostiile, sub pavăza nebuniei, a băuturii, pentru ca apoi să nici nu mai cunoşti persoana atunci când îţi începi viaţa reală (da, este valabil şi pentru tine, dragă X, care astăzi nici măcar nu ştii în ce categorie să mă pui, din punctul tău de vedere). Atunci foloseşti doar scuza "Ah, anii de studenţie". Scutiţi-mă, vă rog, mai ales voi, fetelor, care îmi spuneţi de dragoste şi alte poveşti. Nu există "Fuckbuddy ", ci doar curve ce folosesc scuza aceasta (să ne fie cu pardon, dar una din două,  amândouă nu există). Sau, să fiu un pic mai îngăduitor, nevoia stringentă de explorare a propriului corp şi a limitelor sale apărută la trecerea de la copilărie la adolescenţă poate aduce aceste dereglări hormonale, care tot în categoria mai sus amintită te plasează.

Probabil asta este traducerea corectă a citatului de mai sus.

Aşa că, încă o dată, vă rog frumos, scutiţi-mă de poveşti. Fă ce vrei să faci şi nu te juca cu nervii mei, nu te scuza în faţa mea şi vezi-ţi de-ale tale. Dacă mă deranjezi, o vei lua pe coajă. Nu ştii ce să faci cu viaţa ta? Nu-i nimic, mergi la psiholog şi lasă-mă pe mine în pace. Nu am nici o obligaţie faţă de tine acum, mi-ai îndepărtat toate sentimentele atunci când m-ai rănit. Şi, nu, nu ai cum să refaci ceea ce a fost. În cel mai bun caz, te voi pune acolo unde îţi este locul (şi mai bine nu întreba care este acela - ai devenit o infractoare în ochii mei, eşti condamnată de către mine ca autor moral al unor fapte penale, şi dacă insişti chiar o voi dovedi, dar atunci vei face şi închisoare!).


13 comentatori

Dorian Saturday, May 12, 2012 at 6:22:00 PM GMT+3

Sunt total de acord cu tine, si eu am patit aceeasi treaba cu Facebookul... Mi s-a inchis contul pentru 2 saptamani din cauza unor persoane care nici acum nu am inteles de ce au facut asta... Cel putin eu nu am vorbit cu ele nu le deranjasem... poate din cauza asta... voiau bagate in seama :)))

Alina Sunday, May 13, 2012 at 9:13:00 AM GMT+3

Trist ce pot sa zic , mie mi se pare absurd daca primesti unfrend de la 5-10-15 persoane sa ti limiteze anumite accese pentru ca nu stie Facebook ul de ce am primit unfreend de la ei ...

xylitol Monday, May 14, 2012 at 12:12:00 PM GMT+3

Deja e o tiganeala foarte mare pe google. Au o politica foarte stricta si agresiva. Sincer, il folosesc pentru reclama... e un mod foarte bun de a spama. M-am saturat de pitzipoance care la 15 ani au pretentia sa le scoti in cel mai rafinat restaurant si sa le plimbi cu o masina "super".

Haifa1 Monday, May 14, 2012 at 4:04:00 PM GMT+3

Ce atata bataie de cap frate cu facebook`ul asta??

Laurentiu Monday, May 14, 2012 at 8:07:00 PM GMT+3

@ Haifa1: Sunt prea multi psihopati si dependenti, asta este :)

Dragos Monday, May 14, 2012 at 10:47:00 PM GMT+3

Daa.. multa lume dubioasa pe Facebook. Are multe fete acest site..

David Tuesday, May 15, 2012 at 12:00:00 AM GMT+3

Cam de aceasi parere sunt si eu ,cei care au o a doua personalitate pe internet sunt oameni care au cultura putina,fara suparare .Sunt unii care se dau mari smecheri ,mari batausi si asa mai departe.Dar chestiile astea ar trebui sa inceteze odata .

Invizibil Wednesday, May 16, 2012 at 10:01:00 PM GMT+3

interesant articolul, cat despre facebook da asa este, a trecut vremea hi5-ului acuma toata lumea fb

Rosalia Friday, May 18, 2012 at 9:54:00 AM GMT+3

Generatia asta a innebunit cu facebook'ul ...zici ca e intreaga viatza acolo..:|

Andreea Friday, May 18, 2012 at 8:43:00 PM GMT+3

Stiti cum se zice daca nu ai facebook nu existi de ce sa nu recunosc si eu am un cont de facebook da nu sunt ca alti sa stau non stop sa nu pot trai fara el e o prostie sa zici ca nu poti trai fara facebook....voi ce credeti?

Anonymous

pina la urma, ce te-a suparat mai tare, inselatul in sine, poza aia 'inteleapta' de pe FB cu mesaj de 2 bani sau faptul ca FB a luat masuri in detrimentul tau ca urmare a comportamentului iresponsabil al unei...?

Aniela Friday, August 3, 2012 at 2:52:00 PM GMT+3

Niciodata o diagrama Venn nu a fost si nu va fi atat de complicata precum cea pe care am vazut-o mai sus. :))

Cu gene false Thursday, October 11, 2012 at 1:43:00 PM GMT+3

Ce bine ca mai sunt persoane care vad acest lucru despre ceea ce s-a vorbit in articol. Si eu cred ca viata de pe facebook, e o viata falsa, adica lumea arata altceva incat ceea ce este. Dar are si o latura buna. Poti sa vezi cate fete proaste sunt in lume, si mai ales faptul ca majoritatea oamenilor e spanac la minte, se duce dupa un anumit val care e tocmai la moda. In ultima vreme tot ce-i fals e la moda, si aste se poate observa cel mai bine in domeniul cosmetic. Apoi sa vedeti gene si unghii false, extensii de par de milioane de lei si asa mai departe. Prima data cand mi-am facut cont pe Facebook, incercam sa am doare pretenii adevarati, dar nu se poate, pentru ca lumea pe care cunosti sa supara daca nu dai accept friend.

Dofollow Blog