NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

ID Fetcher

I`m not talking about some fake ID system, nor a recognizing system witch knows how you are or were you are. It`s about.... Facebook. Somehow it`s the yesterday`s future. Dreaming about the Perfect You? Are you feeling that you can accomplish that with the possibilities that are given to you by Facebook? Good! Now get at work. In a year or two you will be a perfect psycho, who doesn`t make a difference between dream and reality.




Da, dragilor, pe langa faptul ca iti da o anumita siguranta in privinta ta, te face sa te pierzi in propriile minciuni. Am intalnit o astfel de persoana, care a luat in nume de rau ce i-am spus.

Si am impresia ca mai sunt multi astfel de oameni. Care nu au o stima de sine. Care au nevoie de minciuni pentru a se simte bine. Nu este nimic rau in asta, pana cand iti mai amintesti ce ai mintit. Cand incepi sa crezi, esti pierdut. Te trezesti ca esti singur la o simpla pana de curent. Nu realizezi de ce daca ai asa de multi prieteni, esti totusi singur pe intuneric. Sau cand ai probleme, nu prea multi din acei "multi" te ajuta.

Asa ca da-te jos de pe calculator si traieste o viata reala. Foloseste cu masura Facebook si alte retele sociale. Si mai ales, fa diferenta intre realitate si fictiune!


0 comentatori

Dofollow Blog