NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

8 martie - Femeia trebuie să ...

Fără introducere sau istoric al acestei zile (pe care oricum o găsiţi pe internet), trecem la subiect. Aveţi mai jos o fotografie care spune câtă violenţă există la noi, şi nu numai. DA, este violenţă ceea ce vezi acolo, iar dacă şi tu gândeşti la fel, eşti pasibil de pedeapsă conform legii. Nu eşti încă în închisoare sau părăsit pentru că ea încă mai crede în tine, în ceea ce a văzut şi vede bun în tine, Sau pentru că suferă de Sindromul Stockholm. Dar asta se poate schimba în orice moment.


Femeia trebuie sa


 


8 martie este doar o scuză. Au luptat pentru această zi şi o au. Adevărata faţă a lucrurilor o vezi, însă, în viaţa de zi cu zi, pe stradă şi peste tot. Şi se numeşte violenţă. Poate nu pare, la prima vedere, dar este. Condiţionarea, chiar şi psihică, este violenţă. Şi nici Google nu îţi dă răspunsuri de la el, ci de la ceea ce caută oamenii. Ori, dacă te uiţi la fotografie, vei care este suma căutărilor. Câte sunt cele care spun ceea ce vrea să fie ziua de 8 martie?


Femeia trebuie


Deci, lasă mai moale totul, o floare şi  o mulţumire nu o ajută, ci o stare pozitivă de zi cu zi. Şi atunci se va putea bucura cu adevărat de un fir de flore şi chiar de un zîmbet sau o mângâiere, nu doar de 8 martie. Până atunci …



8 martie - Femeia trebuie să ...

1 comentatori

Femei Moderne Thursday, November 9, 2017 at 6:56:00 PM GMT+2

Un articol foarte frumos din punctul meu de vedere, femeile ar trebui pretuite mai mult si inveselite tot timpul, pentru a fi mereu cu zambetul pe buze.

Dofollow Blog