NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Tocmai.ro îţi oferă siguranţă unor colete perfecte

O mare problemă a celor care comanda online este faptul că nu pot deschide coletele decât după  ce  achita  suma  stabilită  de  vânzător. Acest  lucru  este  mai  mult  decât  frustrant  mai  ales  atunci  când vânzătorul nu este o persoană juridică sau o firmă, iar ţie ca şi client îţi vine greu să crezi că  în pachet ai lucrurile pe care le-­ai comandat. Dar acesta problemă a dispărut o dată cu lansarea  celei mai avantajoase campanii a celor de pe Tocmai.ro. Ei, pe lângă faptul că îţi oferă transport  gratuit la primele 5 comenzi lunare, îţi oferă şi posibilitatea de a deschide coletele înainte de a  achita suma cerută de vânzător.

Astfel cumpărătorul poate deschide coletul la primire, îl verifica  preţ de 7 minute, se asigura că produsele sunt cele pe care le-­a comparat, că ele sunt exact în  starea promisă şi abia după aceea pot achita suma stabilită de vânzător.  Transportul gratuit se oferă coletelor de maxim 10 kilograme ce sunt livrate în localităţile standard  FAN Courier, orice utilizator poate beneficia de 5 comenzi lunare cu transport gratuit iar cei ce  comanda  pe  raza  Bucureştiului  beneficiază  de  transport  gratuit  nelimitat.  Acest  lucru  duce  la  scăderea  costurilor,  atât  pentru  vânzători  cât  şi  pentru  cumpărători.

Dar  asta  nu  este  tot,  plata  coletului  se  face  Ramburs  şi  suma  va  ajunge  la  vânzător  în  2  ­  3  zile  lucrătoare.  Cum  pot  vânzătorii beneficia de transport gratuit? Simplu, ei pot să activeze această opţiune prin simplă  modificare a unui anunţ deja existent sau prin adăugarea unui anunţ nou. Mai simplu de atât nici  că se putea.     Un transport gratuit poate reduce semnificativ costurile coletului, de asemenea posibilitatea de a  verifica  produsele  de  către  cumpărător  reduce  riscul  unei  păcăleli,  crescând  astfel  gradul  de  siguranţă între cumpărător şi vânzător.

10 comentatori

Andreea

Da, e ok sa vezi daca vorbim de o rochie comandata, dar daca este un gadget - ai nevoie de ceva timp sa faci teste. Eu prefer politica celor de la okazii, in care ai posibilitatea sa returnezi produsul si sa iti primesti banii inapoi

Popescu Alexandru Thursday, June 5, 2014 at 7:45:00 AM GMT+3

Ok , dar depinde foarte mult si de ce parte a "baricadei" esti.
Sunt multi pseudoclienti care comanda doar pentru amuzament, sa vada vecinii ca ii cauta curierul mai tot timpul, cu astia ce faci.
Sunt sigur ca si nr. de tepe a fost mare pana acum dar cred ca usor-usor ne indreptam catre un comert civilizat din fata calculatorului mai ieftin pentru fiecare din noi.
Inca un aspect -cand cumperi ceva ,orice, nu trebuie sa uiti voit de multe ori sa intrebi sursa marfii-tara unde este produs , ca apoi dupa primire sa spui :Eu nu cumpar marfa chinezeasca, Da dar tu ai cautat 2 saptamani pe net cele mai mic pret. E valabil pentru orice produs gasit pe piata.

Mira Friday, June 6, 2014 at 4:53:00 PM GMT+3

Mi se pare normal sa vezi pe ce anume dai banii...de aceea trebuie sa vezi ce ai in colet..

Clara Tuesday, June 10, 2014 at 4:23:00 PM GMT+3

Este normal sa verifici coletul sa vezi daca iti primesti produsul comandat.

Mihai Cod Friday, June 13, 2014 at 11:46:00 AM GMT+3

Asta e intradevar un lucru bun. Dar parca si okazii au aceasta optiune? ar trebuii imlementata la toate aceste site-uri de nisa.

Vlad Caruseanu Sunday, June 15, 2014 at 10:29:00 AM GMT+3

Din cate stiu OG 130/2000 spune ca poti returna produsul comandat online in termen de 10 zile, deci chestia cu returnarea in 10 zile oricum cred ca e valabila si la tocmai.ro. Mi se pare normal sa poti deschide coletul sa vezi ce ai primit. Corect, nu poti evalua complet un produs complex, dar poti verifica daca ti-au trimis toate componentele si daca nu ti-au trimis alt produs in locul celui comandat.

Mondo Monday, June 23, 2014 at 5:09:00 PM GMT+3

un lucru normal , au fost date prea multe tepe

DJ Nunta Bucuresti Thursday, July 3, 2014 at 2:45:00 AM GMT+3

In mod normal, toate siteurile de comert online care se respecta si sunt "mari", cum ar fi OLX, E-Mag, Tocmai.ro ar trebui sa aiba aceasta optiune. Dar nu e, si atunci Tocmai.ro a intrat pe sub pielea utilizatorului-cumparator cu exact ce-si doreste el: siguranta. Aceasata optiune, cel putin pe mine, m-a facut sa inlocuiesc OLX cu Tocmai.ro. Cum a facut e-Magul la inceputuri de a spulberat toata concurenta asta vrea si Tocmai.ro acum si reuseste.

ProdMag Friday, August 22, 2014 at 12:11:00 PM GMT+3

la cate tepe s-au dat pe okazii era si timpul sa poti verifica coletul inainte de plata

Velix Saturday, October 4, 2014 at 10:48:00 PM GMT+3

Pacat ca livrarea gratuita se taxeaza cu 13 lei, o taxa numita taxa ramburs. In rest, totul este okay la ei.

Dofollow Blog