NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Tableta Viva D8 cu Wireless Display

Tableta Allview Viva D8Ati vazut ca in ultimele saptamani am pornit la o vanatoare de tablete si smartphone-uri, mai ales cele produse in Romania. Stiti deja patania cu telefonul Dual Sim ce nu a trecut testul accidental al masinii de spalat. Nu va sfatuiesc sa incercati, caci nu sunt facute sa treaca peste astfel de teste. Ele sunt pentru folosire in conditii normale. Nici astazi nu este o exceptie, fiindca vreau sa va scriu despre o tableta produsa la Brasov.

Tableta Viva D8.


Un nou membru al familiei de tablete Viva al celor de la Allview, de 7,9″ cu display IPS LCD. Suprafata generoasa de vizualizare, la rezolutie de 1024×768 pixeli, este protejata in partea din spate a tabletei de o carcasa de aluminiu. Procesorul Dual Core tactat la 1,3 Ghz este insotit de procesor grafic Mali400 MP, ceea ce permite o redare FullHD si chiar flux FullHD. Memoria de 4 Gb permite 512 Mb DDR3 ca RAM, puand fi extinsa cu un card microSD de pana la 32 Gb. Va mai insirui cateva lucruri: accelerometru, senzor de orientare, senzor magnetic, Hotspot, wireless display. Mai sunt, desigur si altele, dar le puteti vizualiza aici.

O sa insist un pic pe aceasta functie de wireless display. Tableta Viva D8 iti ofera conectivitate 3G HSDPA+ cu o viteza de download de pana la 42 Mbps, GPS, Bluetooth 4.0 si wi/fi. Dar Wireless Display este altceva. Pur si simplu, prin aceasta functie Wireless Display continutul tabletei tale poate fi transferat pe orice televizor cu port HDMI, utilizand adaptorul Smart2View. Dispozitivul reda de pe tableta Viva atat continutul video cat si cel audio. Astfel, gaming-ul devine o experienta incredibila, fotografiile din ultimul concediu pot fi vizualizate pe un ecran mai mare iar convorbirile video cu cei dragi devin o adevarata placere. Si nu numai.

Printre accesoriile ce mi-au atras atentia se afla si  o boxa suplimentara. S-Tube este gadgetul ideal ce il poti atasa la tableta Viva D8 – are difuzor Bluetooth incorporat, iar raza de actiune este de 10 metri. In plus, boxa poate fi utilizata ca suport pentru a urmari comod filmele preferate. Asta pentru a avea un minicinema chiar in bratele tale.

Asadar, cu tableta Viva D8 esti invitat să descoperi cea mai accesibilă tabletă de 7,9 inch din gama Allview.






Tableta Viva D8 cu Wireless Display

2 comentatori

andrey Sunday, February 9, 2014 at 1:59:00 AM GMT+2

Daca face tot ce spune acest articol da, merita. Au aparut foarte multe tablete pe piata, daca vrei sa iti cumperi una trebuie sa fii foarte atent

Artur Monday, February 24, 2014 at 3:54:00 PM GMT+2

Arata foarte bine

Dofollow Blog