NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Perversa de la Brasov, dureroasa dar fara ecou

perversa-de-la-brasov

Foto: Răzvan Boacă


Perversa de la Brasov nu este inventata de mine. Este doar numele dat unui incident din timpul unei manifastatii de protest “Salvati Rosia Montana” de la Brasov, din data de 22 septembrie 2013. Ce s-a intamplat acolo?


Iata ce spune Erwin Albu, protagonistul incidentului “Perversa de la Brasov”:


Am făcut imediat public gestul său provocator.___________

(Vă mai amintiţi “perversa ca pe Târgu Ocna” ? A apărut şi “perversa de la Braşov”…)

În data de 22 septembrie 2013, în timpul marşului alături de 1000 de protestatari pe Bulevardul 15 Noiembrie din centrul Braşovului, un jandarm care mergea pe lângă mine, mi-a aplicat din senin o lovitură perversă, scurtă şi bine ţintită, în zona genitală, foarte probabil pentru a mă provoca la o reacţie care ar fi însemnat declanşarea unor măsuri imediate împotriva persoanei mele şi o anatemă aruncată asupra protestului paşnic, dar ferm, de la Braşov.

Am depus reclamaţie şi voi cere inclusiv testul poligraf pentru a dovedi incidentul.

FOTO: Răzvan Boacă


Din fericire, nu au fost urmari ale acestui incident. Din nefericire, Erwin nu poate reclama jandarmul in cauza, numele acestuia fiind nedivulgat de Jandarmeria Brasov, sub pretextul secretului de serviciu. Ma rog, ei stiu cum este cu identificarea.


Din ce constat, Erwin s-a ales atat cu amenzi pentru organizarea protestelor din Brasov, cu sume destul de frumusele, din partea Jandarmeriei, si chiar si cu dosare penale, din partea Politiei Brasov. Nu il cunosc personal, dar parca prea s-au pus pe el.


O simpla cautare pe internet imi arata ca Erwin Albu este canditat independent la alegerile pentru Parlamantul European din 2014, iar descrierea suna cam asa:


Cunoscut opiniei publice mai ales datorită acţiunii neobosite şi reuşite de salvare a Spitalului Municipal Codlea (care a fost închis alături de alte 66 de unităţi medicale în anul 2011, cele mai multe dintre acestea rămânând închise în ciuda promisiunilor politice), dar şi a numeroaselor luări de poziţie ferme şi proteste împotriva neregulilor din administraţia locală, Erwin Albu lansează o provocare societăţii civile din România şi tuturor românilor care nu se mai simt reprezentaţi de actualele forţe politice din ţara noastră.


Din partea mea, multa bafta. Iar “perversa de la Brasov” s-ar putea sa il urmareasca drept “atentia” acordata de oficialitati celor ce au cate ceva de spus, la limita legii, caci altfel nu se prea poate.



Perversa de la Brasov, dureroasa dar fara ecou

7 comentatori

Mircea Monday, October 14, 2013 at 11:33:00 PM GMT+3

Corect!

Roxana Tuesday, October 15, 2013 at 10:44:00 AM GMT+3

Niciodata nu vom fi multumiti, parerie si perceptiile vizavi de deciziile politicienilor difera de la om la om. Drept urmare, vom trai intr-o continuu protest.

Andrw Tuesday, October 15, 2013 at 4:44:00 PM GMT+3

Nu va mirati... sunteti in romania, aici se poate orice :))

Bogdan Tuesday, October 15, 2013 at 8:04:00 PM GMT+3

Cauta pe net ce i s-a intamplat unui batran in timpul "pelerinajului" la moastele Sf. Paraschiva. A fost luat pe sus, din multime, de catre jandarmi si SPP-isti pentru ca a strigat, o singura data, ceva "deranjant" la adresa primului ministru.

Aless Friday, October 18, 2013 at 10:03:00 AM GMT+3

Gabori asasini.

Gabriela Saturday, October 19, 2013 at 3:42:00 AM GMT+3

Noroc ca tehnologia a evoluat si ca protestatarii au destule camere de filmat si aparate foto, altfel s-ar fi facut abuzuri si mai mari din partea celor care trebuie sa ne protejeze.

Danyzus Sunday, October 27, 2013 at 12:30:00 AM GMT+3

Singura solutie era filmarea acelui jandarm si facuta publica. Cineva tot trebuia sa-l recunoasca iar pe de alta parte sunt convins ca jandarmeria s-ar fi sesizat.

Dofollow Blog