NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Viata sanatoasa din canapea

consola jocuri Nintedo Wii

O sa ti se para paradoxal, dar poti duce o viata sanatoasa, chiar si din canapea. Iar calitativ s-ar putea sa fie chiar mai buna decat cea de acum. Dar hai sa vedem de ce spun asta:
Sa presupunem ca ai un cerc de prieteni cu care te intalnesti in mod regulat, mergeti la un picnic, la o seara de popice si alte activitati. Sa nu uitam si de carnita prajita si tocanitele facute de prieteni. Pare totul Ok, duci o viata sanatoasa, mananci sanatos, consumi lichide multe, ai o viata sanatoasa social. Cu mancare aleasa de altii, bautura la comanda prietenilor (caci ei au chef de baut, si doar nu esti atat de -pune ce epitet doresti- sa nu bei cu el).

Sa vedem si alternativa, viata sanatoasa din canapea. Adica, tu o sa-mi spui ca asta nu e o viata sanatoasa, sa stai toata ziua in canapea, sa nu faci mai nimic, munca si acasa si atat. Ei bine, iti voi insirui cateva lucruri care iti raman tema de gandire. Incepem cu mancarea, care poate fi sanatoasa, pentru ca este total la alegerea ta, astfel ca poti consuma tot ceea ce consideri tu sanatos. Poti folosi si produse naturiste, pentru ca nimeni nu este acolo sa iti tina teoria chibritului (daca intr-un cerc de prieteni, intr-o seara la restaurant, mentionezi ceva produse naturiste Calivita, spre exemplu, cel putin unul se va uita crucis, iar altul iti va spune ca bati campii -lipsa de respect fata de deciziile proprii in ceea ce priveste propria ta persoana), poti consuma zile la rand ceea ce doresti si iti este pofta. Bun! Acum trecem la viata sociala. Facebook, Tagged-Hi5 si toate celelalte retele de socializare iti permit sa fii in legatura cu prietenii, sa cunosti persoane noi si sa socializezi, asta fara sa ai dureri de cap, ca X este dusmanul prietenului tau si nu ai voie sa vorbesti cu el. Mda, ajungem si la partea de miscare. In canapea nu ma misc destul, o sa-mi spui. Presupunand ca merg la munca si la cumparaturi, partea de plimbare zilnica o am facuta. Iar restul ... Ei, aici o sa te surprind un pic. Exista niste console jocuri, care rezolva si problema aceasta. Nu ma contrazice pana cand nu probezi ceea ce iti spun. Aceste console au tot felul de gadget-uri pe langa telecomanda, care iti permit sa te misti calitativ, subliniez, calitativ. Am curaj sa pun pariu ca dupa cateva ore de joaca cu o prietena in fata unei console Wii, te vei simti obosit, iar a doua zi vei avea chiar si febra musculara. De asta am subliniat calitatic. Aceste jocuri de fitness iti pun in miscare exact muchii care nu i-ai folosit de zece ani.

Dupa ce ti-am insiruit toate acestea, te mai intreb daca stai si asculti "Blow my wisel" (sic!) si bei bere, in timp ce prietena ta se uita crucis ca iar bei. Dar eu raman la viata sanatoasa din canapea. In definitiv, sunt tot timpul langa ea, ne distram cand avem chef si facem ceea ce vrem. Ah, da, si ascult muzica de care am chef in momentul respectiv.

5 comentatori

Cosmin Sunday, August 19, 2012 at 1:51:00 PM GMT+3

Foarte tare articolul ! Multumim !

Ionut Friday, August 24, 2012 at 8:40:00 PM GMT+3

Fara canapea, bere, seminte si un meci bun, parca degeaba trece ziua!

Cosmin Tuesday, August 28, 2012 at 2:22:00 PM GMT+3

Multumim pentru articol sunteti cei mai tari !

Cosmincol Wednesday, September 12, 2012 at 12:31:00 PM GMT+3

Foarte interesant ! Multumim !

Andreea Friday, October 19, 2012 at 8:14:00 AM GMT+3

Ai dreptate....In ultimul timp toata lumea baga placa asta cu "viata sanatoasa"...Parca ti-e si jena sa mai spui ca mananci numai junk food,ca bei sucurui acidulate,ca stai pe canapea toata ziua ,etc ..

Dofollow Blog