NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Radio Codlea - Emisiuni pentru copii - Sambata de la 10 la 11,30

Emisiuni pentru copii
Dansul copiilor

Radio Codlea are o emisiune pentru copii, in fiecare sambata de la ora 10 la ora 11,30. Ce puteti asculta? Multe piese pentru copii, cu copii. Emisiunea este condusa de Corina, si, credeti-ma, stie ce face. Este persoana care stie sa imbine tehnologia cu ceea ce le place prichindeilor.
Muzica din emisiunea pentru copii  "Viata ca-n povesti" - asa se numeste programul dedicat de Radio Codlea copiilor - este exact ce le trebuie copiilor pentru a se invarti, a dansa si a se simti bine in orele diminetii, in fiecare sambata.
Ce aveti de facut? In fiecare dimineata de sambata, faceti loc in camera mare (oricum o sa fie prea mic locul!), puneti playerul pe Radio Codlea, si lasati-i pe cei mici sa savureze zecile de piese si ... fiti pregatiti sa le serviti si mici prajiturele si bombonele, intrucat in timpul emisiunii sunt si cateva mici explicatii ale diverselor modalitati de obtinere a acestora (nu ma refer la siretlicuri, la asta copii sunt experti, ci cum sunt ele fabricate si care este istoria lor).
Si sa nu imi spuneti ca nu aveti timp. Este exact la ora la care va pregatiti de plecare in week-end, iar faptul ca ei se invartesc si danseaza in sufragerie nu va deranjeaza cu nimic, ba, mai mult, ii tine ocupati pe copii pentru a va putea impacheta in liniste. Asa ca, va rog, dati-le sansa de a se inveseli inainte de plecarea intr-o excursie ce pentru copii ar putea fi ceva plictisitor.

2 comentatori

cura de slabire Wednesday, November 30, 2011 at 1:10:00 PM GMT+2

n-am ascultat pana acum, dar oare chiar sunt pentru copii. intreb pentru ca nu am mai vazut sau auzit in ultima vreme emisiuni care sa fie bune si educative pentru copii!

Cresa Gradinita Otopeni Sunday, March 18, 2012 at 12:16:00 PM GMT+2

Este o emisiune excelenta o punem la radio la noi in gradinita. Felicitari Radio Codlea ... rar mai gasesti emisiuni pentru copii.

Dofollow Blog