NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Tampoanele - jucaria copiilor sau cat de inconstienta poate fi o fata

Tampoanele si copiii
Inainte de a ma certa, o mica intamplare:

In vizita la o cunostinta, care are un copil de 4 ani, am observat ceva "ciudat", in camera de joaca. Poate imi spuneti voi ce este. O hartie portocalie, facuta sul, care pare sa aiba ceva inauntru. Ah, poate ghiciti si la ce inaltime a mobilierului era  "asezat". Primul raft, acolo unde este locul pentru televizor.
Au fost mai multe situatii in care am intalnit astfel de "pachete" in baie (vorbesc de tampoanle folosite), puse pe ici pe colo, aruncate in graba pe jos si alte ipostaze. Nu ma intelegeti gresit. Multe reprezentante ale sexului frumos habar nu au cat de nocive pot fi aceste tampoane folosite, daca stau in caldura. Ajunge doar sa spun ca hemoculturile se fac la temperatura corpului, in conditii speciale. De ce oare in conditii speciale?
Insa atunci cand aceste bombe biologice (imi dati voie sa le numesc asa, datorita riscului de contaminare cu tot felul de vietati si microbi) sunt lasate la indemana unor copii, raman fara cuvinte. Iresponsabilitate este un cuvant prea bland. Poate ma ajutati voi sa spun cuvantul potrivit.
Iar daca ne uitam la partea creativa a jocului copiilor (slava cerului ca sunt asa), va dati seama cam ce se poate intampla. Va voi arata un videoclip in care cei mici invata ce este acela un tampon si cum functioneaza:



Va las pe voi sa va inchpuiti cam ce se intampla in cazul celor folosite.

Ah, va rog, fetelor, oboseala de a arunca aceste tampoane folosite este mica, daca privim putin mai departe de un obiect ce zace prin camera.

7 comentatori

Fraguta Tuesday, August 2, 2011 at 5:42:00 PM GMT+3

Super naşpa faza cu absorbantele folosite. Trebuie să fie de o inteligenţă nu mică, ci extrem de mică, ca să le laşi prin casă. O mică observaţie: tampoane sunt cele se introduc in vagin, gen O.B., absorbante sunt cele care se aplică pe slip, gen Always "cu aripioare".

Unknown Tuesday, August 2, 2011 at 6:23:00 PM GMT+3

Multumesc, Fraguta, pentru lamurire, stiu care ce sunt, dar am pus totul pe categoria generala, pentru a nu crea confuzie. Pe de alta parte, nivelul de inteligenta al persoanelor in cauza este mediu spre mare, scuza lor fiind, probabil, graba in care s-a intamplat schimbul.

Dan Tanasescu Tuesday, August 2, 2011 at 6:29:00 PM GMT+3

E o chestie de bun simţ asta cu tampoanele lăsate peste tot prin casă! Nu am mai văzut pe nimeni până acum să facă aşa ceva. Şi nu e vorba numai de microbi, mai sunt o serie de substanţe nocive care intră în componenţa tampoanelor intime. Am citit un articol în care scria că este folosit şi azbestul la fabricarea lor!

Unknown Thursday, August 4, 2011 at 11:54:00 PM GMT+3

Fără să mai vorbim şi de prezervativele aruncate la voia întâmplării şi utilizate de copii în loc de baloane.

ANM Sunday, August 14, 2011 at 8:35:00 PM GMT+3

Pff.. in baile de la facultate sunt de iti pui in cap. Si doar sunt si cosuri de gunoi, special pentru asta.

supa de varza Wednesday, November 30, 2011 at 1:19:00 PM GMT+2

in baile de la facultate ti-e scarba sa intri!

Iulia Tuesday, October 16, 2012 at 8:15:00 PM GMT+3

Asa se intampla cand copii sevin mult prea interesati si curiosi in legatura cu anumite chestii. Insa cum a preciat si ANM, in baile de la facultate, scoala si in unele localuri ti-e scarba sa intrii.

Dofollow Blog