NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Primul videoclip publicat pe Youtube



Acest videoclip a fost editat pe laptopsub OS Linux. Ceea ce nu e rau.
Read More
Read More

E "cool" sa fi ecologist...

Este cool sa fi ecologist. Sa nu folosesti un autoturism timp de zece ani, pentru o astfel de convingere. Sa pedalezi zilnic 10 km ca sa .... Sa vezi cum un tampit cu o masina cu motor mare consuma aerul salvat de tine in acesti ani intr-o jumatate de zi, incercand sa-si repare motorul de la namila sa de 3000 cmc.
Este cool sa te uiti totdeanua sa refolosesti hartia la imprimanta, pentru notite, pentru a ....vedea cum niste analfabeti scot la imprimanta 2 topuri de hartie cu 2 legi cretine, pentru a avea in fata 2 paragrafe ale acestor legi.
Este cool sa folosesti un laptop mai slabut ani de zile ca sa nu consumi mult curent, sa folosesti becuri economice chinezesti, pentru ca sa...vezi cum Ixulescu isi lumineaza peluza si gradina cu un echivalent al economiei facute de tine, prin instalatie electrica ce trece peste contorizarea unei anumite intreprinderi de stat in domeniu.
Este cool sa iti faci acasa trei cosuri de gunoi, in care sa pui separat hartia, plasticul si gunoiul, pentru a...observa, cum, in sfarsit, dupa 10 ani apar containere diferite pentru colecatarea acestora, si care alimenteaza.....buzunarele unui consilier "mare", care a "castigat" lucrarile de "ecologizare" in zona ta.
Este cool sa gandesti ecologic, sa te uiti urat la cineva care arunca pe jos ostentativ gunoiul, sa te "imprietenesti" astfel cu el, si sa te faca fraier intr-un cerc larg de "prieteni" si colegi.
Este cool sa sustii piata de desfacere din zona ta, sa cumperi legume si fructe "naturale" produse in vecin de tine, pentru a.... afla ca respectivul nu numai ca foloseste seminte modificate genetic, dar si ingrasaminte de pe piata neagra, din cele care sunt interzise.
Este cool sa fii ecologist, si sa te uti la persoanele din jurul tau cum au probleme de sanatate, de atata ecologie.
Dar stiti ceva? Am ajuns la nivelul cel mai inalt si eu!
Voi GANDI ecologic. Adica cat mai putin. Nu imi mai pasa daca arunci ceva pe jos, daca selectezi sau nu gunoiul, daca masina imi consuma mult, sau daca pe tine te doare in cot de consumul electric. Si mai presus de toate, nu imi pasa de miscarile astea "inteligente", gen "Let`s do it, Romania", in care tot cacatul altuia il strangi. Va las pe voi, dragilor, eu ma ocup de partea mai inteligenta a lucrurilor, si va voi vinde toate cacaturile care sunt scumpe, consuma mult, si va fac "extrem" de sanatosi.
Las pe seama organizatiilor sa scoata odata legile prin care iti dai salariul pentru ca nu ai aruncat gunoiul selectiv, pentru ca ai masina stricata, pentru ca arunci pe jos hartiile si toate alea, alea. Poate atunci ma voi reintoarce la gandirea putin mai normala.
In definitiv, singurul lucru la care nu voi fi ecologist va fi banul. Ca doar asta conteaza pentru voi toti. Nu mai exista criterii precum prietenie adevarata, colegialitate, respect, bunavointa, etc. Astea sunt doar concepte spuse in scoala, care le-ati uitat de cum ati terminat examenul de bacalaureat. Si mai ales, voi face economie de timp sa va ascult toate plangerile care le aveti, pentru a ma salva pe mine de dureri de cap. Si, nu, nu mai veniti la mine, sa imi cereti pareri de cum este bine, pentru ca oricum, veti actiona in ciuda vecinului.

Asa ca scutiti-ma.
Read More

Google de-a-ndoaselea

Ei, bine inca o frumusete.

srevnI lutoT

Ce pot sa va spun e ca acest om face niste chestii.... forate interesante. Astea ce le vedeti sunt doar simple jucarii.
Read More
Dofollow Blog