NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Monitorul - componenta cea mai importanta placerii ochiului nostru

Pana cand nu ti se strica monitorul, nu realizezi importanta sa. Cand s-a dus, il iei frumos pe cel vechi si.....realizezi dupa o saptamana ca ceva nu este in regula. Cauti.... si gasesti 1000 de feluri.

Eu, unul, am avut norocul sa vad unul deosebit fata de cele o mie de monitoare. Este un monitor BenQ EW2420 despre care nu va voi da date tehnice. Le gasiti pe pagina producatorului.

De ce acesta? Un prieten si-a cumparat un sistem modern, cu placa video HDMI, si rezolvarea monitorului a fost... un TV mare, pe care comuta atunci cand vrea sa se uite la filme. Apropo, scuze, dar atunci inca nu dadusem de BenQ EW2420. Pai, e destul de simplu. Benq este o marca puternica in domeniu, care face monitoare bune. Pe deasupra, exista o noua tehnologie, numita VA LED technology, care permite vizionarea din unghiuri diferite, fara petele specifice unui monitor TFT. Nu va explic tehnic ce inseamna, practic, poti linistit sa te balansezi dintr-o parte intr-alta a fotoliului sau scaunului, fara sa pierzi nimic. Gameri, va suna apetisant? Si daca mai spun ca pe monitorul BenQ EW2420 POTI deosebi negrul de negru, verdele de verde, atunci ma credeti?

In principiu, este exact ce asteptam de multa vreme. Pot sa lucrez si sa ma joc, fara sa fiu nevoit sa stau in anumite pozitii sa vad exact lucrurile si culorile reale redate de monitor. Plus, are 2 mufe HDMI; plus, functioneaza cu sistemele mai vechi, avand mufe DVI si VGA; plus, este mare, 24"; plus, sunetul redat este de 1,5W si poate fi dus mai departe in sistemul de sonorizare sau la casti; plus, are 4 (patru!) porturi USB.

Acum ma intelegeti de ce voi incerca sa trec monitorul BenQ EW2420 dep wishlist, pe lista lucrurilor achizitionate. Mai jos aveti si un filmulet de prezentare:



2 comentatori

Onmusique.info Tuesday, November 16, 2010 at 3:09:00 AM GMT+2

Buna ziua!
ONmusique.info este un proiect nou cu scop informativ. Ne-am propus să venim cu cele mai noi ştiri din muzică, recenzii de albume, concerte şi, de ce nu, filme, interviuri cu artişti români şi străini. Sustine proiectul ONmusique.info si alătură-te echipei noastre! ONmusique caută sa-si lărgească echipa formată din oameni cu experienţă, ambiţioşi, talentaţi şi dornici de muncă; asadar, daca doresti sa te alaturi, trimite un e-mail la onmusique@yahoo.com. ONmusique...Pentru ca muzica apartine tuturor Felicitari pentru blog!Multumesc pentru timpul acordat! Cu Stimă Dan!

download filme Tuesday, December 20, 2011 at 12:42:00 PM GMT+2

distanta intre un pc si un televizor se micsoreaza din ce in ce mai mult de aceea au si aparut tabletele :)

Dofollow Blog