NG's recomandă:


4 camere web partia de schi Covasna

Esti curios?

PC Computer

Creative Commons


TinaR - VIP
Azi cumperi mai ieftin:

35% reducere la colectia Nautilus

Piata de Advertoriale
I'm listed in Personal Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Popular Posts

Bottom 3

CafeForm Plus
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Zonga - Julie Mayaya - Las-o asa

In premieră, piesa “Las-o Asa“, cel mai nou single semnat Julie Mayaya, câștigătoarea celei de-a doua ediții a emisiunii concurs Vocea României, în colaborare cu Blazon (Camuflaj)! Julie Mayaya a declarat că:
Las-o Asa este exact single-ul cu care am dorit să mă lansez. Este o piesă puternică și mă reprezintă în totalitate. Andre Rizo, compozitorul piesei, împreuna cu Blazon, au fost alături de mine zi și noapte în studio și toți 3 am încercat să dăm ce este mai bun pentru că “Las-o asa” să fie o piesă 100% Julie Mayaya. “Las-o asa” vorbește despre femeia puternică din mine care nu acceptă compromisuri. Single-ul este de fapt un imn dedicat tuturor femeilor ce au fost dezamagite în dragoste dar care au reușit să treacă peste decepțiile din cuplu cu fruntea sus.”
Pe Zonga poti asculta piesa  "Las-o asa" facandu-ti cont.

3 comentatori

DJ Nunta Bucuresti Tuesday, May 6, 2014 at 1:37:00 PM GMT+3

Tina Turner este personalitatea care a influențat cel mai mult stilul Juliei (dupa declaratiile ei). Ii place si muzica Ettei James, dar crede că atmosfera degajată de Tina Turner este unica. Si daca stam sa privim piesa din punctul acesta de vedere, atunci cuvintele Juliei: "Las-o asa" este despre "femeia puternică din mine care nu acceptă compromisuri" ma fac sa cred ca piesa este un tribut adus Tinei Turner.

catalin Saturday, May 31, 2014 at 4:59:00 PM GMT+3

dintre toti concurentii de la Vocea Romaniei, Julie e cea mai tare si are cea mai buna voce......parerea mea

ing.Valentin Jalba Monday, September 8, 2014 at 6:09:00 PM GMT+3

Felicitari d-rei.Julie, atat pentru vocea adevarata, puterea volumului, cat si pentru bunul gust muzical. Aici este si amprenta educatiei d-lui.Horia Brenciu. Va urmarim si va admiram. Multumim frumos!

Dofollow Blog